Menu

Nyheder arkiv før 2009

08-02-09
1-1 mod Taastrup FC
1.senior spillede lørdag årets anden træningskamp da det ude mod, tidligere træner Peter Krejlunds nye mandskab, Taastrup FC blev til 1-1.

En rigtig god træningskamp med gode chancer i begge ender men som FIX med lidt skarphed kunne have vundet til aller sidst hvor en gigantisk trippel-chance blev misbrugt. Men ikke desto mindre en rigtig god kamp der viser at holdet er godt på vej... kampens enlige FIX scoring blev sat ind på hovedstød af Eik Thomsen.07-02-09
1.senior vinterprogram
Se opdateret vinterprogram med alle træningskampe!
Tryk her!

02-02-09
2.& 3.senior vinterprogram
2. & 3. senior træner følgende dage hen over vinteren.


Tirsdag kl.20.00 - Indendørs i Grøndalscenteret


Onsdag kl.20.30 - Kunstbanen i Tingbjerg


Fredag kl.17.30 - Kunstbanen i Tingbjerg


21-01-09
Sommerstævnet fastlagt
Selv om det er vinter og koldt kan vi nu allerede begynde at se frem mod varmere tider.

Sommerstævnet 2009 er i år fastlagt til weekenden fra d.12. til 14. juni. Så sæt X i kalenderen og kom ned og hyg dig i fælleskab med andre FIXere! Mere info følger frem mod juni.21-01-09
Køb en FIX-hue
Hold varmen & støt klubben! Køb en FIX-hue for kun 80kr.

Huen er sort med hvidtbroderet FIX logo og kan købes hos Mogens i "tutten".

Spillere der ikke kommer i klubben hen over vinter, kan bestille en hue gennem deres træner.12-01-09
1.senior igang!
Lørdag startede vintertræningen for klubbens 1.senior. Samlige spillere der sidst år har været inde omkring holdet er i første omgang udtaget til truppen. Alle mand var mødt kampklar frem med udtagelse af Mikkel Bindslev der dersværre står ude med en brækket fod det næste stykke tid.
Desuden var der nye ansigter på træningsbanen i form af 1.seniors nye trænerteam bestående af cheftræner, Kim Olsson, samt holdleder, Allan Christiansen.

Det nye trænerteam lagde hårdt ud med et fysisk krævende program der tydeligvis var lidt uvant for spillerne. Men nu er holdet igang og det lover til, at blive en spændende halvsæson hvor målsætningen er, at spille med om oprykning allerede til sommer.

Fremover træner 1.senior mandag, onsdag & lørdag... Program for vinterens træningskampe kommer ud her på siden ligeså snart det er endlig fastlagt.07-01-09
Seniorafdelingen 2009
Så er det nye år i gang og en spændende sæson står for døren.

1.senior
Allerede tilbage i oktober måned blev den nye træner Kim Olsson præsenteret. Nu på lørdag (d.10/1) skal Olsson så svinge pisken over 1.holdstruppen for første gang da der er kaldt til træning kl.12 på kunstbanen i Tingbjerg (det er muligt at klæde om i Tingbjerg på lørdag... Husk! omklædt kl.12.00 i løbesko... Medbring fodboldstøvler til brug efterfølgende).
Herefter starter 1.senior træningen op med faste træningstider mandag kl.19.00 på den nye bane ved Grøndahlscentret og onsdag kl.19.00 på kunst i Tingbjerg (hele 1.senior opstartsprogram kommer op her på siden snarest).
Der skal desuden lyde et vel-mødt til Allan Christiansen (klubbens formand) som har påtaget sig opgaven som holdleder for 1.senior i den kommende sæson.

2. & 3.senior
Efter kenneth Juul har valgt at forlade boldklubben FIX til fordel for et trænerjob i Sundby har klubben ledt efter en ny træner til klubbens 2.hold. Jagten på den nye træner er forsat i fuld gang og er forhåbentlig snart på plads. Indtil den nye træner bliver præsenteret er det aftalt at Jesper Hansen & Chris fra næste uge af står for træningen.
Hvorvidt Torben K.H. forsat ønsker, at stå i spidsen for sit succesfulde 3.hold mangler ligeså endnu, at blive bekræftet... Men endelig nyt omkring trænersituationen burde snarest falde på plads.

Fra d.13/2 og fremover vil der være træning for 2. & 3.senior følgende tider:


Tirsdag - Indedørs i Grøndahlscentret kl.20.00 til 22.00


Onsdag - Kunstbanen i Tingbjerg kl.20.30 til 22.00Vel-mødt til sæsonen 2009

06-01-09
Damefodbold og gamle Fixere
Så er jul og nytår overstået, og så skal der noget sul af kroppen og gang i bentøjet. Derfor skal der informeres om, at vinter- træningen på Tingbjerg starter mandag den 12.januar kr. 17.30. Derfor mød op og deltag. Der ønskes samtidig et rigtigt godt nytår til alle klubbens medlemmer unge som gamle. Ove Thulstrup

15-12-08
De små 2009
Har du et barn (dreng som pige), som er født i 2004 og er interesseret i at spille fodbold, så starter boldklubben FIX et nyt hold op til april/maj 2009.

Så er du interesseret i at få meddelse om træningsstart, så send en mail til Torben Kruse på denne mail.: info@loppekompagniet.dk og du vil få dato, praktisk inf. osv. når foråret nærmer sig.
____
Torben Kruse
info@loppekompagniet.dk

01-12-08
Fantastisk aften!!!
Lørdag aften afholdte boldklubben FIX sin årlige afslutningsfest og vanen tro blev det en fantastisk aften. Der var som de seneste år blevet forberedt et kæmpe show med videoklip, taler, underholdning, kåringer samt god mad og drikke. Aftenens højdepunkter var bl.a. et sørgmodigt farvel til cheftræner for 1.holdet, Peter Krejlund, samt kåringen af årets spiller.

Billederne fra aftenen kommer ud her på siden snarest muligt. Desuden bliver det muligt, at købe en DVD med videoklippende fra aften (mere information omkring dette følger).

Aftenens kåringer:


Topscorer 2. holdet - Nicolai Larsen

Årets "Fidus" 2.holdet - Sebastian Zester


Topscorer 1.holdet - Anderas Snorgaard

Årets "Fidus" 1.holdet - Michael "Diggi" Andreasen


Årets spiller, Boldklubben FIX, 2008 - Michael "Diggi" Andreasen


Tusinde tak til de rekord mange tilmeldte der var med til endnu en gang at gøre afslutningsfesten til årets bedste fest.

Vel-mødt i det nye år
Sune Blom


Peter Krejlund


26-11-08
Ny 1.holdstræner præsenteret
Ny 1.holdstræner præsenteret

Som de fleste nok er bekendt med så stopper Peter Krejlund som cheftræner for klubbens 1.senior.

Mandag aften mødtes klubbens 1.hold så for første gang under den nye cheftræner, Kim Olsson, til en kort snak omkring den nye sæson.
Indtil videre er samtlige spillere der sidste år optrådte i 1.holdstruppen genvalgt til den nye sæson, der kun kommer til, at vare et halvt år (hvorefter turneringsstrukturen ændres). Det blev til en kort præsentation af Kim Olsson som tidligere har trænet senior og ynglinge på højt niveau. Ved mødet udtalte Olsson selv, at han ser store perspektiver i det nuværende hold samt, at han er kommet til Boldklubben FIX for at skabe resultater.
Det blev desuden til et lille indblik i Olssons taktiske overvejelser for det nye år og det må siges, at det ser spændende og udfordrende ud.

Efter 8 år med Peter Krejlund i spidsen for holdet bliver det spændende med et frisk pust og det må siges, at klubben i Kim Olsson har fundet en væsentlig anden trænertype end Krejlund.

Den nye sæson starter for 1.holdet vedkomne allerede op d.10. januar hvor løbeskoene skal snøres. Derefter venter et hårdt fysisk og taktisk træningsforløb vinteren over hvilket gerne skulle resulterer i et toptunet FIX 1.hold når sæsonen skydes i gang til april.

På vegne af Boldklubben FIX skal der lyde et varmt velkommen til Kim Olsson.

20-11-08
DAMEFODBOLD OG GAMLE FIXERE
Mandag den 8.dec. er sidste træ- ningsdag før jul på grusbanen på den Tingbjerg og i den anledning vil blive der blive arrangeret fællespisning efter træningen hvor "Stoffer" vil diske op med en gang aftensmad. For dem der ønsker at deltage i er sidste frist for bindende til- sagn til spisningen er mandag den 1.december hvor "Stoffer" skal have besked om antal personer. Mød op den 8.december og ønsk hinanden glædelig jul.

26-10-08
3.senior rykker op i serie 3
Med en sikker sejr søndag morgen er det lykkedes 3.holdet at rykke op i serie 3.

Stort tillykke til Torben KH for et super flot stykke arbejde... samt stort tillykke til alle de spillere som har været inde omkring holdet i løbet af året.14-10-08
Event kalender
Oktober & november er traditionelt fyldt med FIX relaterede events... Netop overstået er invielsen af det nyrenoverede klubhus d.4/10... men dette var bare startskudet til en festlig tid... Her et lille overblik:


Lørdag d.18/10 - Bergs arrangement (herresenior)

Lørdag d25/10 - Bødekassefest (1.herresenior)

Lørdag d.8/11 - 5-a-side (dame/herre/gammelmands)

Lørdag d.29/11 - Afslutningsfesten (hele klubben)


Tilmelding til disse events sker på listerne i klubben.

Held & lykke til alle hold med årests sidst kampe og velmødt til et par festlige events i den nærmeste tid.
Sune Blom06-10-08
Afslutningsfesten 2008
Tilmelding til årets afslutningsfest er gået i gang... Tilmelding skal ske på listerne i klubhuset.

Se invitationen
Tryk her.


Vel-mødt


24-09-08
Peter Krejlund stopper som cheftræner for 1.holdet
Fra 1. januar 2009 hedder cheftræneren for klubbens 1.hold ikke længere Peter Krejlund. Peter har været træner i klubben gennem de seneste 15 år både som herre og dametræner og har med begge hold skabt nogle meget flotte resultater. Det er bl.a. blevet til oprykning flere gange med klubbens 1. herresenior

Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden her til at sige tak til Peter for et enormt stort arbejde i klubben gennem alle årene.

Send en hilsen til Krejlund
Tryk her!


Peter Krejlund


22-09-08
Skuffende uafgjort i Gadelandet
Lørdag spillede 1.holdet 2-2 mod Amager FF. hjemme i Gadelandet.

Målene for FIX blev sat ind af Christian Snorgaard & Michael "Diggi" Andrease som også blev kåret til banens bedste FIX-spiller.

Klubbens hold spiller igen på lørdag, denne gang på kunstbanen ved Sundby idrætspark mod Olympia kl.13.00.

Vel-mødt14-09-08
1.holdet spillede uafgjort
Lørdag spillede 1.holdet 1-1 ude mod Rødovre. Målet for FIX blev sat ind af Andreas Snorgaard som nu er oppe på 14 sæsonmål... Dagens fidus gik til Claus Rievers27-08-08
Flot sejr på Frederiksberg
Tirsdag aften vandt 1.holdet 1-4 ude mod FA2000 og er dermed tilbage i toppen af serie 1.

1.holdet kom ellers bagud allerede efter 2min. spil... Men med fantastisk fight og flot spil kom holdet tilbage og vandt kampen... Målene blev sat ind af Nick, Christian & 2x Andreas... Dagens fidus blev delt af Eik/Andreas.

(Som de fleste har bemærket så mangler der en del oplysninger her på siden bl.a. kampreferater og spillerprofiler... Dette skyldes at siden snart lukker... Men bare rolig! Hen over vinteren skulle vi gerne få den nye side på benene)23-08-08
Afslutningsfesten 2008
Afslutningsfesten for hele klubben afholdes lørdag d.29. november i Lokalerne ved Brønshøj Boldklub.

Allerede nu kan jeg garantere at det bliver en herlig aften med festlige indslag, god mad, diverse kåringer osv.

(PS: 5-a-side bliver formentlig afholdt lørdag d.8. november)

Vel-mødt til afslutningsfesten 2008
Sune Blom14-08-08
FIX færdige i pokalturneringen
Onsdag aften gæstede Brønshøj Boldklub Gadelandet i første runde af pokalturneringen. Det blev til en klar sejr på 6-0 til Brønshøj men indstillingen på banen og stemningen på tribunerne fejlede ikke noget.

På vegne af 1.holdet vil jeg her viderbringe et stort tak til alle jer der kom ud og støttede os. Det var en stor oplevelse.
Sune Blom10-08-08
Manglende resultater på hjemmesiden
DBU har lukket for data til alle de klubber, som har system hos "Danske Klubber". Det er fordi de har udviklet deres eget hjemmesidesystem, som det er sandsynligt at Fix vil tilmelde sig og opbygge en ny hjemmeside på. Den nye side vil komme til at ligne den gamle rent indholdsmæssigt, men vil få et andet look. Det vil tage nogle måneder at få det op at køre, mest fordi vi har andet at lave end at sidde og programmere...

Klik herunder for at se DBU's eksempel på deres nye system
DBU eksempel

28-07-08
Damernes afslutningsfest er afholdt.
Til damernes afslutningsfest blev Renée Svarter kåret til Årets Spiller 2008. Renée blev også kåret til Spillernes Spiller.
Renée blev derfor kåret både af holdkammerater og trænere – det er bare godt gået.

For 11 mands holdet blev

Irene Crone Årets Topscorer

For 7 mands holdet blev

Jenny Werner Årets Topscorer


Jenny Werner blev også kåret som Spillernes SpillerÅrets fund (tomaten) blev Anja bagger Olsen


Tillykke til jer alle fire for de flotte resultater. Der er høje forventninger til jer i den nye sæson.

Træningen er starter op igen mandag og onsdag fra kl. 18.00 i Pilesvinget – alle er velkomne – husk løbesko og fodboldstøvler.
Cannie15-07-08
Nyt fra bestyrelsen
I april måned startede ombygningen af det gamle klubhus. Planen var, at skabe nogle bedre rammer for det sociale liv i klubben ved, at gøre kantineområdet større. Desuden var planen også, at arealet udenfor klubhuset skulle forbedres ved bl.a. at ligge en stenterrasse samt at etablere et mindre stisystem mellem klubhuset og banerne.

Arbejdet i klubhuset har desværre stået stille i et stykke tid (sådan er vilkårene når man er afhængig af frivillig arbejdskraft) men nu skulle der gerne ske noget! Planen er at Klubhuset, både ind og ude, skal stå klart til sæsonstart (senest i midten af august). Der er allerede indgået en aftale omkring nyt møblement til klubhuset samt lagt en plan for hvordan det gamle baderum skal omdannes til vaske/tørrerum. Desuden kommer der flere brusere i det tilbageværende omklædningsrum. Ligeledes vil de sidste fliser udenfor klubhuset blive lagt snarest.

Jeg kan desuden tilføje at der arbejdes på højtryk på at skabe en festlig ramme omkring pokalkampen d.13/8 mod Brønshøj. Det ligger indtil videre fast at kampen spilles i Gadelandet og at der vil være mulighed for at købe øl/vand og grillpølser på dagen. Mere information om pokalkampen følger snarest.

Forsat god sommer og vel-mødt i det nye klubhus til august
Sune Blom


Baren fungerer heldigvis allerede :-)


20-06-08
Lodtrækning til første runde af landspokalturneringen.
Vi har trukket lokalrivalerne fra Brønshøj Boldklub...Kampen spilles onsdag d.13. august i Gadelandet.

Webredaktioner bringer her et par citater fra 1.holdets cheftræner, Peter Krejlund, og målmand/bestyrelsesmedlem, Sune Blom.

Krejlund: "Det kunne ikke have været en bedre lodtrækning... Jeg ser allerede et fyldt Gadeland for mig, det kunne være vildt med 400 - 600 mennesker derovre"

Blom: "Det blir en spændende kamp som jeg er sikker på at alle i og omkring klubben glæder sig til... Nu er der i hvert fald noget at snakke om i de sene natte timer på Bergs... Hvis jeg skal tippe på kampen så blir den nok 0-0 og afgjort efter forlænget spilletid :-)"

Blom: "Fra klubbens side vil vi gøre alt for at skabe en festlig ramme omkring kampen... Mere information omkring dette komme nok i løbet af sommeren... Jeg håber at rigtig mange lokale har lyst til at kigge over i Gadelandet og støtte FIX"

Rigtig god sommer og vel-mødt til pokalbrag d.13/8.18-06-08
Sommerpausen nærmer sig
Efter en god sæsonstart har resultaterne i herresenior-afdelingen den seneste tid ikke levet op til forventningerne. Heldigvis er der snart sommerpause, men inden da har 1.holdet 2 vigtige kampe tilbage.

Torsdag d.19/6 spiller 1.holdet ude mod Tårnby FF. kl.18.00 og søndag d.22/6 spilles forårets sidste kamp i Gadelandet kl.13.00 hvor topholdet KFUM kommer på besøg.

Vel-mødt til disse 2 vigtige kampe og rigtig god sommerferie til alle i klubben.

11-06-08
Pinligt point-tab i Gadelandet
Torsdag aften spillede 1.holdet uafgjort 5-5 hjemme mod bundholdet Tårnby BK.

Holdet kan få lidt oprejsning næste torsdag hvor man gæster rækkens andet Tårnby hold (Tårnby FF.) kl.18.00

03-06-08
15.000kr. til Boldklubben FIX
Tak til Nordicbet for en spændende konkurrence og et godt initiativ.

Nu bliver det spændende at se hvad pengene skal gå til.

Se resultatet
Tryk her18-05-08
1.holdet vandt igen!
Et afbudsramt 1.hold vandt lørdag 3-1 uden mod Føroyar (referat ligger på 1.holdets side).

Målene blev scoret af Anders & 2x Serkan... Man of the match blev Christian Snorgaard.

16-05-08
Sejr i pokalturneringen
Tordag vandt 1.holdet 4-1 ude mod Club Wowern og er dermed videre i pokalturneringen.

Målene blev sat ind af 2x Nick, Jesper P & Philip

11-05-08
3 point og flot spil
Lørdag eftermiddag hentede klubbens hold endnu engang 3 point da holdet ude mod ØKF vandt med hele 5-1.

Stor tak alle de mange FIXere der var mødt op i det gode vejr... Referat fra kampen kommer snart

Update d.12. maj: kampreferat fra 4-3 sejren over FA2000 ligger nu på 1.holdets side
Læs referatet (tryk her)

08-05-08
Dejlig aften i Gadelandet
Torsdag aften vandt 1.holdet 4-3 hjemme i Gadelandet over FA2000. Mange var mødt op og 1.holdet kvitterede med en flot indsats.

Målene blev sat ind af Andreas, Eik & 2x Mikkel... Referat af kampen kommer snarest... Husk at 1.holdet allerede spiller igen på lørdag. Denne gang i Kløvermarken kl.15.00 mod ØKF (på kunstbanen).

Jeg håber at mange vil benytte en solbeskinnet weekend til at komme ud og støtte holdet.

Vel-mødt på "Køveren" til endnu 3 point

29-04-08
Sikker sejr i pokalturneringen
Tirsdag aften vandt 1.holdet stensikkert 1-4 ude mod Valby i første runde af pokalturneringen. Sejren burde have været større med ikke desto mindre er holdet videre til anden runde.

Dagens mål blev sat ind af: Nick, Jesper P, Andreas & Asger.

Læs desuden referat fra kampene mod Bispebjerg og Culpa på 1.holdets side.

27-04-08
1.holdet hentede 3 point
Fredag aften spillede 1.holdet ude mod Culpa... Det blev en spændende affære der endte med en 2-3 sejr til FIX efter at have været bagud 2-0.

Referat fra kampen mod Culpa og sidste uges opgør mod Bispebjerg kommer snart her på siden.

25-04-08
Opstart af nyt børnefodboldhold født 2003
Lørdag den 26. april starter et nyt hold fodboldspillere op i Boldklubben Fix. Det er børn som er født i 2003, som nu får muligheden for at starte til fodbold.

Som noget nyt opfordres piger opgså til at møde op, og her er alderesgrænen en anden, således at der åbnes for piger født i 2003, 2002 og 2001.

Så har du børn, som har mod på at lege med bold og spille fodbold, så kom til træning lørdag den 26. april kl. 10.15.

Træningen foregår på banerne ved Klubhuset.

Har du ikke mulighed for at dukke op på lørdag, er du naturligvis velkommen en anden lørdag - vi træner fra 10.15 til 11.15 hver lørdag.

Du er velkommen til at kontakte træner Torben Kruse - på info@loppekompagniet.dk hvis du har spørgsmål.

21-04-08
Skuffende uafgjort mod Bispebjerg
På trods af stor overvægt i spil og chancer måtte 1.holdet mandag aften nøjes med 1-1 ude mod Bispebjerg.

Kampreferat kommer snarest... husk ugens øvrige kampe samt grill og hygge i klubben på fredag efter 1. & 2.holdets kampe.

Læs invitation til fredag
tryk her!

18-04-08
Vanvittig FIX sejr over Union
Torsdag aften stod klubbens 1.hold for et fantastisk comeback da 1-3 ved halvleg blev vendt til 6-3 på blot 20min. af 2.halvleg.

Flotte mål & reddet straffespark... Læs kampreferat på 1.holdet side... Dagens referat er skrevet af "man of the mach" Serkan Özer

27-03-08
FIX- junior årg. 93 i Holland
Natten mellem torsdag og fredag skulle vi (Fix junior 93) rejse en tur til Amsterdam for at deltage i en turnering kaldet Tulip Trophy cup...
Læs og se billeder her...21-03-08
Nyrenoveret klubhus
Så er der endelig sket noget i klubhuset... Hen over de første påskedage er klubbens indre rammer blevet nyrenoveret. Desuden er arbejdet foran klubben begyndt (der mangler dog, at blive lagt nogle flere fliser) Hele klubhuset skulle gerne stå klar til brug når sæsonen skydes i gang om 14 dage.

På vegne af bestyrelsen skal der lyde et stort tak til de frivillig der har brugt deres påske på, at hjælpe klubben

Vel-mødt til det ny klubhus og rigtig god sæson til alle
Sune Blom


Den nye bar!!!


20-03-08
Sidste test
Lørdag d.29/3 spiller 1.holdet deres sidst træningskamp inden sæsonen skydes i gang.

Kampen spilles på græs ude mod Greve kl.12.00.

10-01-08
Damer og gamle fixere
Så er det blevet 2008 og alle ønskes et godt sportsligt nytår.
Vi starter vintertræningen på Tingbjerg mandag den 14.januar 2008
klokken 17.30. Så mød op og få gang i de "stive" knogler og få
løbet lidt af julefedtet fra sidebenene. Mød op og vær med.

Ove Thulstrup

01-01-08
Video fra afslutning kan bestilles på dvd
Det er nu muligt at bestille en dvd med videoerne i fuld prof videokvalli...

Den koster 20 kr
Bestil her...31-12-07
Nytår
Så er vi nået til den sidste dag i 2007... Det har været et herligt år for Boldklubben FIX, med mange flotte resultater og dejlige sociale arrangementer.

Dagens lille videoklip byder på en opsummering af seniorafdelingens resultater samt et gensyn med afslutningsfesten.

Information omkring sæsonopstarten kommer op på siden i løbet af dagen i morgen.


Rigtig godt nytår alle sammen
Sune Blom


Dagens låge
Tryk her!


Dagens nytårssang


24-12-07
24. December
Så er vi nået til vejs ende... Det er endelig blevet juleaften og derfor er det tid til den sidste låge i FIX julekalenderen... Jeg håber at mange har fulgt med derude og i synes det har været spændende/sjovt... Kom endelig med jeres kommentarer til julekalenderen på debatforummet.

Helt slut er det dog ikke!!! D.31 december åbner jeg en særlig nytårslåge, så kig ind på siden den dag.


Bag dagens låge gemmer sig en julehilsen fra 1.holdets trænerteam.


PS: Husk at jule også fejres på Bergs efter at familiehyggen er overstået... Vel-mødt

Rigtig glædelig jul alle sammen!
Sune blom

Dagens låge
Tryk her!


Dagens julesang


23-12-07
23. December
Så er det i morgen, at det er juleaften! I må virkelig bære over med mig i dag... klokken er 07.45 og sidder i noget der kunne ligne en kæmpe brandert og skriver... har lige lavet et kort videoklip hvor de sidste par ugers hovedpersoner mødes i mit køkken til et stykke mad og et enkelt trick (ved ikke om man kan se det pga. dårlig belysning.)

Dagens låge
Tryk her!


Dagens julesang


22-12-07
22. December
Glædelig weekend alle sammen! Så er julen for alvor kommet over os... Kun 2 dage tilbage til juleaften.

jeg håber, at i har overstået juleindkøbene, og har tid til at slappe af og nyde julen for en stund.

Da det er weekend og dermed sidste chance for, at afholde julefrokost/fest, byder dagens låge på tips til dansegulvet... Det er både tips til hvad man kan gøre derude... Men bestemt også en advarsel om hvad man ikke skal gøre... Vurder selv hvilke klip du mener er passende, og skriv det gerne på forummet.

Dagens låge
Tryk her!


dagens julesang


21-12-07
21. December
Er lige kommet hjem fra byen, og er for fuld til at skrive mere... her er tredje del af "Blom tricks" trilogien.

traditionen tro er dagens julesang lidt oppe i tempo pga. weekenden.

Dagens låge
Tryk her!


Dagens julesang (tryk her!)


20-12-07
20. December
Torsdag d.20. december... Nu kan man for alvor begynde at dufte juleaften nærme sig.

Bage dagens låge forsætter jeg med anden del af "Blom tricks" trilogien... Som flere af jeg måske har bemærket så skabte gårdagens klip en del aktivitet på klubbens forum... Jeg opfordrer alle til, at komme ind og deltage i juledebatten, samt at deltage i de øvrige debatter fremover.

Dagens låge
Tryk her!


Dagens julesang (tryk her!)


19-12-07
19. December
Så begynder slutspurten hen i mod den store aften... Derfor går julekalenderen også et gear op.

Nok klip med overvægtige tåber (bl.a. Thiesen) og fodboldspillerer uden teknik... Det er endelig blevet tid til at vise et klip med mig! I dag indeholder lågen den første ud af tre trickvideoer optaget i mit eget hjem. .. kig med de næste par dage for at se dem.

Sværhedsgraden af diverse tricks vil øges for hver dag... Håber i følger med derude og forhåbentlig lærer noget :-)

Husk lyd!


Dagens låge
Tryk her!


Dagens julesang (tryk her!)


18-12-07
18. December
Så blev det tirsdag... Vi nærmer os hurtigt juleaften!

Som de fleste måske har bemærket så kører der en heftig debat omkring Thiesen på forummet... på trods af at jeg har gennemgået alt videomateriale på min computer er det ikke lykkedes mig at finde et klip der fremhæver Thiesen positivt på nogen måde, så derfor! Får i her endnu et klip hvor Thiesen udstiller sig selv.

(Thiesen er i bar overkrop i dette klip så jeg frabede kvinder, børn samt alle andre om at kigge med)

Åben dagens låge
Tryk her!


Dagens julemix(tryk her!)


17-12-07
17, December
Så går vi ind i den sidste arbejdsuge inden juleaften... Dermed nærmer vi os ligeså enden på FIX julekalenderen.

Dagens låge er et gensyn med Toft fra 2.holdet... Toft har det sidst års tid gemt sig i Aalborg hvor han har gjort tjeneste som soldat... Så inden vi glemmer hans kvaliteter på banen tænkte jeg at jeg ville byde på et lille klip med ham fra ynglingenes tur til Holland i 2006.

Dagens låge
Tryk Her!


Dagens julesang (tryk her!)


16-12-07
16. December
Som de fleste af jer ved, så er klubhuset ved at blive renoveret... Lørdag var jeg et smut forbi klubben for at se hvordan arbejdet skrider frem... Og naturligvis havde jeg kameraet med.

Dagens låge byder derfor på et kig ned i klubben som den ser ud for tiden... Husk at vi nok for brug for nogle frivillige til at hjælpe med at gøre den i stand i det nye år... Så hvis du har lyst til at hjælpe din klub så gi lyd.

Dagens låge
Tryk Her!


Dagens julesang (tryk her!)


15-12-07
15. December
Dagens låge er et kig tilbage på det historiske kapløb mellem Peter Krejlund og Jesper mathiesen.

Kapløbet stammer tilbage fra starten af sæsonen 2007... 1.holdet skulle spille mod Rødovre og hvis holdet vandt havde Peter og Thiesen lovet at løbe om kap... kampen sluttede 2-1 til FIX og dermed var der lagt op til "the great race".

Se i dagens låge hvordan det gik.
Åben dagens låge (tryk her!)


Dagens julesang (tryk her!)


14-12-07
14. December
Hurra!!! Så blev det fredag, endelig! Kun 10 dage til juleaften.

Dagens klip er fra ynglingenes tur til Holland i 2006... Jeg har klippet en lille video med de bedste frisparksforsøg sammen.

Traditionen tror er fredagens julesang lidt oppe i tempo.... I dag et behageligt genhør med "Basshunter", den svenske superstar DJ som stod bag megahittet "Ana Boten" :-) Velbekommen

Rigtig god weekend
Dagens låge (tryk her!)


Dagens Julesang (tryk her!)


13-12-07
13. December
Så blev det torsdag og hermed tid til den 13. låge i FIX julekalenderen... Og hvilken låge jeg har til jer i dag!

Bag dagens låge finder du et særligt klip med de to trænerteams for seniorafdelingen... Peter krejlund & Jesper Mathiesen + Kenneth Juul & Jan Birkbo.

Husk at tænde for lyden inden du åbner dagens låge.
Dagens låge (tryk her!)


Dagens julesang


12-12-07
12. December
Så blev det onsdag og dermed d.12. december... Dagens låge er en lille hilsen til en af de unge spillere i klubben, Christian Snorgaard... Christian har været plaget af skader det sidste 1½ års tid men kan endelig træne fuldt med igen til januar.

Dagens klip er fra en af hans seneste optrædener for klubbens 1.hold, hvor han scorede et fornemt mål mod KFB... Forhåbentlig bliver det til flere af denne slags i det nye år.

Velkommen tilbage til Christian og forsat god dag til alle jer andre.
Dagens låge (tryk her!)


Dagens julesang (tryk her!)


11-12-07
11. December
Her har i tirsdagens låge! Lidt forsinket pga. tekniske vanskeligheder.

Bag lågen gemmer sig et yderst bizart klip jeg stødte på da jeg kiggede videoerne fra sommerens Bulgarien tur igennem... I klippet ses Jonathan og Johan i gang med en brydekamp med Julius som tilskuer... Alt sammen foregår kun iført boksershorts... Jeg har tilsat lidt god musik til dette klip.

Pga. indholdet i dagens låge... tilbyder jeg lidt godt til øjet i "dagens julesang"

(ikke for sarte sjæle)
Dagens (låge tryk her!)


Dagens julesang


10-12-07
10. December
Så blev det endnu engang mandag... En lang og hård weekend er omme og hverdagen skal i gang igen.

Dagens låge er et videoklip fra FCK´s UEFA cup kamp ude mod Hamborg tilbage i 2005... Vi var en del af drengene fra klubben af sted til denne kamp.

I klippet kan du høre en mindre beruset Benny påstå at han har set sin mor... Med til historien hører at vi står på en afsides parkeringsplads i det nordlige Hamborg (Bennys mor bor på Amager).

Husk at tænde for lyden inden du åbner dagens låge!
Dagen låge (tryk her!)


Dagens Julesang (tryk her!)


09-12-07
9. December
Så blev det søndag, endelig! Så er det tid til tømmermandspleje i bedste stil...

Dagens klip giver formentlig stadigvæk moralske tømmermænd til de involverede... bag dagens låge finder du et par gevaldige afbrændere fra inde KM sidste weekend.
Åben lågen (tryk her!)


Dagens julesang (tryk her!)


08-12-07
8. December
Endnu engang sent hjemvendt fra julefrokost byder jeg velkommen til lørdagens låge... I dag bliver det til et kig på sidste weekends inde KM i Valbyhallen... Nyd i dagens låge et fornemt mål efter inderdørsfodboldens abc... Målscorer Anders Kold.

Lørdag venter så endnu en dag med julefrokost og dermed den 3. dag i dette alkohol marathon jeg er havnet i... Håber i andre også nyder godt af denne månedes festlige arrangementer.

Rigtig god weekend alle sammen
Dagens låge (tryk her!)


Dagens (dejlige stille og anti tømmermænds) julesang


07-12-07
7. December
Fredag d.7. december står i "the bandits" tegn... Netop hjemvendt fra en lang aften i byen håber jeg, at i vil bære over med evt. stavefejl i dagens låge.

Jeg havde faktisk planlagt noget andet til dagens låge, men min aktuelle alkoholpåvirkning gør, at teknikken har været lidt uoverskuelig... Derfor får i her et klip med det der i seniorafdelingen er kendt som "the bandit".

"the bandit" betyder at man maskerer sit ansigt og laver "pistolerne" med begge hænder... Ved scoring befinder hænderne sig ud fra hoften mens de efter kl.24 eller i beruset tilstand bevæges skødesløst over hovet... i dagens klip ses Jesper Jensen udfører "the Bandit" under ynglingenes tur til Holland i 2006.

Da det i dag er fredag er dagens julesang, til højre, sat lidt op i tempo... kl. er nu 05.33 godnat/godmorgen!
Dagens låge (tryk her!)


Dagens (dance-mix) julesang


06-12-07
6. December
Så blev det torsdag... Husk at der er spisning efter træning i aften for seniorafdelingen.... Prisen er sølle 50kr. for "Stoffers gryde".

Dagens låge er et link hvor du kan få inspiration til juleindkøbene (til din kone eller dig selv). Desuden er der lidt godt til øjnene for de der er til den slags.

Husk også at følge med i den daglige "dagens julesang" i linket til højre. I dag et yderst behageligt bekendtskab med Günther.

Glædelig Torsdag.
Åben lågen (tryk her!)


Dagens (virkelige dårlige) julesang


05-12-07
5. December
Glædelig onsdag! Så er ugen snart omme og derfor tænkte jeg at vi skulle have os et festligt klip at kigge på i dag.

Dette videoklip stammer fra 1.holdets oprykning i 2006... Der blev festet igennem i klubben efter den sidste kamp, og udover spillerne deltog klubbens formand også... Nyd vores formand (Allan) for fuld udblæsning i dette klip hvor der bliver spillet luftguitar, sunget og danset så det er en oprykning værdigt.

Håber i følger med derude!
Åben lågen (tryk her!)


Dagens julesang (tryk her!)


04-12-07
4. December
Tirsdagens låge byder på et gensyn med den uofficielle FIX fan gruppering "FIX casuals"

Videoklippet stammer fra sommeren 2005 hvor FIX hjemme i Gadelandet tog imod Prespa... De unge drenge som den dag i dag er blevet seniorspillere i klubben stod dengang for underholdning og støtte til 1.holdet. De var ikke altid lige populære blandt de andre tilskuere pga. deres nødblus/røgbomber og deres efterladen af tomme ølflasker overalt... men som spiller synes jeg de var et frisk pust på tribunen. Ud over Prespa kampen husker jeg især det enorme fremmøde til udekampen mod Stefan forrige år hvor hele langsiden var fyldt af FIX folk (en stor del af dem fra FIX casuals) .

Videoklippet har de selv redigeret og sendt til mig dengang de var på deres højeste.
Åben lågen (tryk her!)


Dagens julesang (en af mine favoriter) tryk her!


03-12-07
3. December
Så blev det mandag og dermed d.3 december... På en kold og kedelig mandag som i dag med udsigt til en lang arbejdsuge tænkte jeg, at jeg ville løfte humøret med et lille klip fra ynglingenes tur til Holland i sommeren 2006.

Mange har hørt om klippet men jeg tror ikke at de fleste har set det før...På klippet ses Jesper mathiesen ledlægge Jesper Jensen med en "saks" (husk at tænde lyden lyd)

Forsat god mandag
Åben lågen (tryk her!)


Dagens (frække) julesang (tryk her!)


02-12-07
2. December
Så blev det 2.december... I dag har jeg gravet lidt i de gamle videoklip og fundet en lille video der blev lavet for 1½ år siden.
Åben lågen (tryk her!)


Dagens julesang (tryk her!)


01-12-07
1. December
Hermed 1.låge i FIX julekalenderen 2007

I eftermiddag spilles der inde KM i Valbyhallen, og naturligvis deltager FIX... kom ud og støt drengene fra kl.11.00

Dagens låge er inspireret af inde KM... Jeg håber af de udvalgte i dag kan leve op til samme høje tekniske niveau som ses i dette klip
1. december (tryk her)


Dagens julesang (tryk her)


30-11-07
Flemming Larsen afgået ved døden
Det er med beklagelse at måtte informere at Flemming "Børge" Larsen fredag d.30/11 er afgået ved døden.

Flemming har været medlem af klubben siden hans barndom. Flemming har været 1.holds træner, ungdomsformand samt hovedformand i Boldklubben FIX.

Nyt! Bisættelsen finder sted på fredag d.7/12 i brønshøj kirken kl.13.00

Ære være hans minde
Bestyrelsen30-11-07
FIX julekalender 2007
Fra d.1 og frem til d.24 december kan du her på siden følge med i FIX julekalender 2007... Hver dag vil det være muligt at åbne en ny lå... Bag lågen kan bla. ligge billeder, videoklip eller spændende links.

Jeg håber mange har lyst til at følge med, så vi derved kan holde gang i hjemmesiden mens fodbolden ligger stille.

Glædelig jul
Sune Blom

25-11-07
Videoklip fra seniorernes afslutningsfest
Så er de kommet...
Klik her...

12-11-07
Fantastisk sæsonafslutning!
Lørdag aften afholdte klubben sin årlige afslutningsfest i lokalerne ved Brønshøj Boldklub.

Hele 97 tilmeldte betød at vi igen i år fyldte lokalerne godt op... Aften bød igen i år på underholdning ved hjælp af flere forskellige videoindslag samt diverse taler og kåringer... Videoindslagene bliver lagt ud på hjemmesiden hurtigst muligt.

Aftens kåringer:

Topscorer 3.holdet - Christian Elmelund
Fidus 2.holdet - Philip Domagala
Topscorer 2.holdet - Philip Domagala/Nicolai Klein
Fidus 1.holdet - Nickolas Lezkowich
Topscorer 1.holdet - Nickolas Lezkowicj/Andreas Snorgaard

Årets spiller i Boldklubben FIX - Mikkel Bindslev (nomineret -Andreas Snorgaard/Mikkel Bindslev/Lasse Randbøll)Mange tak for en dejlig aften og vel-mødt i det nye år
Sune Blom


(ris/ros eller andre kommentare til festen)
tryk her!


Tak for i år!


05-11-07
Ungdomstræner søges!!!
Boldklubben FIX søger træner til nyopstartet samarbejde mellem FIX og Union´s drenge hold... Pga. af mangel på spillere i denne årgang har FIX og Union valgt at lave et samarbejde omkring drengeårgangen for sæsonen 2008.

Det er en gruppe talentfulde drenge som klubberne meget gerne vil beholde fremover og derfor har det været nødvendigt at lave dette samarbejde.

Der er allerede fundet en holdleder som gerne vil hjælpe til med det praktiske omkring holdet... Det vi søger er en til at træne drengene og til at have ansvaret for kampene.

Hvis det skulle have interesse så kontakt Thomas Nerrvig på email; osgamle@tiscali.dk

02-11-07
Indkaldelse til Generalforsamling
Årets generalforsamling afholdes mandag den 19. november 2007 kl. 19.00 i Sognecentret, Præstegårds Allé 5, 2700 Brønshøj.

Mød op og få indflydelse!!

Vi har i samarbejde med advokat Henrik Ravnild (KBU) udarbejdet et forslag til nye vedtægter således at vi får en bedre og mere gennemskuelig organisation i boldklubben, hvilket skal til afstemning.
Se dagsordenen her...

28-10-07
Sæsonen er forbi...
Men inden vi går på vinterferie er der lige et par sociale arrangementer samt lidt frivillig træning der skal overstås.

For herre afdelingens vedkommende har det været et herligt år... 1.holdet sluttede som nr.5 i serie1 (klubbens højeste placering nogensinde) 2.holdet rykkede fuldt fortjent op i serie2. Desuden klarede 3.holdet sig fri af nedrykning i deres første sæson i serie4.

Allerede nu er næste års trænerteam på plads... Klubben har forlænget samarbejdet med Peter Krejlund og Jesper Mathiesen som ansvarlige for 1.holdet mens Kenneth Juul også forsætter som træner for 2.holdet... Desværre har Morten Brochmann valgt at stoppe som træner for 2.holdet men hans afløser er allerede på plads (jan Birkbo).

Fra torsdag d.15/11 er der frivillig træning på kunstbanen i Tingbjerg, omklædt kl.19.00

De ynglingespillere der rykker op i seniorafdelingen er selvfølgelig velkomne til at træne med her.


Tak for endnu et dejligt år i Boldklubben FIX og vel-mødt til et par festlige arrangementer i november måned.

Sune Blom

15-10-07
Så er tilmeldingen igang!!!
Se den officielle invitation til årets afslutningsfest samt 5-a-side ude!

Tilmelding i klubben fra tirsdag d.2/10

(desuden skal det nævnes at senior afdelingen afholder sæsonafslutning på Bergs d.27/10, invitation til dette arrangement hænger i klubben)


Vel-mødt til et par spændende og festlige arrangementer i oktober og november måned


Invitaiton til afslutningsfesten
Tryk her!


Invitation til 5-a-side, tryk her!


12-10-07
Støt en god sag
Har du et par gamle fodboldstøvler liggende derhjemme som du ikke bruger?

Så aflever dem i klubben og vi sørger for at de bliver sendt til en nyopstartet fodboldskole i Ghana.

Fodboldskolen er opstartet af klubbens egen "Gunleif" som har valgt at bruge et halvt år på at arbejde med børn i Afrika.


(Afleveres i flyttekassen i klubhuset)

23-09-07
2.holdet rykkede op & 1.holdet vandt
Herlig fodboldsøndag i Gadelandet!!!

2.holdet vandt 7-4 og rykkede dermed op i serie 2... Stort tillykke fra alle i og omkring klubben! 2.holdet er med 3 kampe tilbage at spille stadigvæk ubesejret... Flot arbejde af alle spillerne der har været inde over holdet samt de 2 nye trænere.

Der kommet referat fra kampen

Desuden vandt 1.holdet 3-0 over Bisbebjerg. Læs referat fra denne kamp på 1. seniors holdside.

Læs referat fra 2.holdets kamp og se billeder fra Champagnen
klik her... for at se billeder vælg "billedgalleri"


Tillykke til 2.holdet!!!


18-09-07
Sæt X i kalenderen!
Så er datoerne på plads for årets 5-a-side turnering samt afslutningsfesten.


5-a-side lørdag d.3/11 i klubbenAfslutningsfesten lørdag d.17/11 hos "Stoffer" (Brønshøj Boldklub)


Deltage i debatten på forummet omkring indholdet af arrangementerne.
(tryk her)


Vel-mødt


16-09-07
Hummel-tilbud på træningtøj
Dette er en stribe rigtig gode tilbud som vi som medlemmer kan handle ved SportsStore
Se her...16-09-07
Drenge U14 har fået ny sponsor
Vores drengehold har været så heldige at få sponseret nye træningsdragter af PP-mestermaling.
PP Mester Maling A/S
Islevdalvej 185
2610 Rødovre

Vi takker selvfølgelig PP-Mestermaling for de nye dragter og håber at vi kan bidrage til et form for samarbejde hvis der skulle blive mulighed for dette.
Drenge er glade og stolt over de nye dragter som er en superfed Hummeldragt.
Vi vil straks efter ferien få taget billede af både vores kamptøj og vores dragter så i alle kan se vores fede outfit.
PP Mester Maling A/S


Stort billede


14-09-07
Efterårets første nederlag
Skidt indsats betød at efterårets første nederlag til 1.holdet var en realitet.

Victoria - FIX 4-3

Læs kort referat
Tryk her!

03-09-07
2. senior ruller derudaf
Torsdag d. 30. august skulle Fix på besøg hos Kastrup der ligger midt i rækken...

Statistik og stemmer er opdateret nu!

Næste kamp spilles i Gadelandet torsdag d. 6. september kl. 18:15 hvor KB kommer på besøg.
Læs kampreferat her...

03-09-07
Frugtordningen er en succes!
Nu har frugtordningen kørt i 3 uger og med fin succes... Derfor forsætter ordningen indtil videre sæsonen ud.

Det er desuden besluttet af evt. overskud bliver brugt på indkøb af nye spil eller andet der kan styrke det sociale liv i klubben.

Så køb dig et stk. frugt eller en kop kaffe næste gang du er til træning.


Hvad skal frugtpengene bruges til?
(Tryk her)


Stil sulten med et stk. frugt


31-08-07
3 point... IGEN!
5-1 blev det til lørdag da Olympia gæste Gadelandet... Næste kamp er tirsdag i Gadelandet mod FA2000

Vel-mødt
Læs kort referat (tryk her)

08-08-07
Pokaleventyret forbi
Tirsdag aften sluttede pokaleventyret for Boldklubben FIX da det blev til et nederlag på 1-3 til Allerød FK fra danmarksserien.

FIX spillede en flot kamp men måtte til sidst se sig slået... Kamp gav dog håb om et godt efterår i serie 1.

Pga. manglende opkridtning i Gadelandet var kampen rykket til Tingbjerg Idrætspark.

Stor tak til alle de fremmødte tilskuere og bolddrengene


D.16/8 spiller 1.holdet efterårets første kamp i serie 1 mod KFB... Men allerede på lørdag d.11/8 er der mulighed for at se noget god bold når 2.holdet spiller topkamp mod CIK i Gadelandet kl.13.00.

Vel-mødt


Uvandte rammer i Tingbjerg Idrætspark


05-08-07
FIX vinder Husum-Cup
FIX 1.hold fik et dejligt rygstød inden pokalkampen på tirsdag da de lørdag vandt Husum-Cup. Sidst dette skete var i 1991. Stort tillykke med årets første trofæ.


Tillykke FIX!!!


29-07-07
Sæsonopstart
Så er sommerferien vel overstået og den sidste halvdel af sæsonen står for døren. Der vil fremover være træning tirsdag & torsdag kl.18

1.Holdet

Vanen tro deltager 1.holdet igen i år i Husum Cup... Programmet ser således ud:


Tirsdag d.31/7 kl.18 FIX-Stefan


Torsdag d.2/8 kl.18 FIX Husum


Lørdag kl.13.30 FIX-Brønshøj


Alle kampene spilles i Husumparken


Tirsdag d.7/8 spiller 1.holdet hejmme mod Allerød i landspokalturneringen (mere information om denne kamp kommer snart)


1.holdet spiller første turneringskamp d.16/8 kl.19 mod KFB

2.Holdet

Som optakt til sæsonen deltager 2.holdet i "CIK sommer-cup" som afvikles lørdag d.4/8 (FIX damer deltager ligeså i turneringen, følg linket i bunden for at læse mere om turneringen)

2.holdet spiller deres første turneringkamp d.11/8 kl.13 mod CIK


Vel-mødt til et spændende efterår
CIK sommerturnering (læs mere her)

05-07-07
Ingen træning på Bane 1 i renvejr!!!
Da der er flere hold der har trænet på banen udenfor klubhuset på det sidste til trods for det masive nedbør der har ramt Danmark, bliver vi nød til at indskrænke overfor alle trænere & spillere at man ikke træner på bane 1 når det regner eller har regnet lige op til.

Dette burde være en selvfølge for de fleste men desværre er det ikke tilfældet!

Skal man træne i dette vejr forgår det på "højen" eller på den ganske glimrende bane ved "Mosehuset" lige på den anden side af Hareskovvejen.

Disse regler gælder alle afdelinger uden undtagelse


Banenforholdene i klubben er ikke de bedste, så lad være med at gøre dem endnu være

Mvh. Bestyrelsen

04-07-07
Jubilæumsskrifter og hyldest af æresmedlemmer
Med initiativ fra en gammel formand af klubben Ove Thulstrup, har vi valgt at scanne jubilæumsskrifterne fra 1974 og 1999 ind, og lægge dem her på siden. I skrifterne kan man læse klubbens historie og se billeder fra dengang.

I samme moment vil vi hylde nogle æresmedlemmer ved deres runde fødselsdage her i år.

Læs det hele her...
"Om klubben" - "Historie"

02-07-07
Information til trænere & spillere i seniorafdelingen!
Da der desværre stadigvæk er personer der ikke betaler deres kontigent til tiden har bestyrelsen besluttet at Spillere der skylder kontigent efter sommerferien ikke længere kan deltage i træning eller kamp.

De personer det drejer sig om vil få besked

I øvrigt opfordrer bestyrelsen alle til at tilmelde sig betalingsservice (da dette vil spare os alle en masse besvær)


Mvh. bestyrelsen

02-07-07
2/3.holdets sommer opstart
Tirsdag d.17/7 starter 2/3. holdet træningen op igen.

Der er pt. planlagt 2 træningskampe:

d.1/8 mod Amager FF.


d.7/8 mod Husum BK.


27-06-07
Landspokal-turneringen
Det bliver Allerød FK. som kommer på besøg i Gadelandet d.7/8 i første runde af DBU´s landspokal-turnering

(bemærk at kampen er blevet rykket til tirsdag d.7/8)

Mere information om kampen følger
Læs alt Allerød FK. (tryk her)

25-06-07
Læs referat af 2.-holdets anden storsejr i træk
10-2 mod Sundby og rækkens nummer 1!!!
Statistik ER BLEVET opdateret...
Læs her...

24-06-07
Sommerferie!
Så er forårets sidste kampe spillet. 1.senior vandt 5-1 hjemme mod KFUM og slutter derved flot af.

Desuden har 2.senior spillet forrygende i foråret og ligger på første pladsen i deres række. Flot klaret af de nye trænere samt spillerne.


Fremover vil der være frivillig sommertræning hver torsdag kl.18.00


Rigtig god sommer
Sune Blom

19-06-07
Snart sommer!
Så er det blevet tid til at spille de sidste kampe inden sommerferien.

Torsdag d.21/6:


Kl.19.00 spiller 2.Senior deres sidste kamp i Gadelandet mod Sundby bk.Kl.19.00 spiller 3.Senior i Mosen mod VLI


Lørdag d.23/6:


Kl.13.00 spiller 3.Senior deres sidst kamp ude mod Amager FF.Kl.15.00 spiller 1.Senior deres sidste kamp hjemme i Gadelandet mod KFUMDer er arrangement for senior afdelingen på Bergs lørdag aften, tilmelding sker i klubben.


Håber mange har lyst til at komme ud og bakke op om holdene i de sidste vigtige kampe!!!

Vel-mødt
Sune Blom
Se invitation til Bergs (tryk her)

17-06-07
Storsejr på Kløvermarken
2. senior hev en 8-4 sejr hjem og ligger nu godt i rækken.
Kom og se dem tæske Sundby i den sidste kamp inden ferien. Denne store kamp foregår på torsdag den 21. juni i Gadelandet kl. 19.00
Læs kampreferat fra kampen mod ØKF...

17-06-07
Sommerafslutning
Så skal sommerafslutningen fejres! Derfor er der arrangement på Bergs lørdag d.23/6.

Tilmelding i klubben.
Se invitation her!

12-06-07
FIX i landspokalen!!!
Tirsdag aften vandt 1.holdet 3-1 over KFUM, hvilket betyder at holdet for andet år i træk er med når der trækkes lod til landspokalturneringen. Her kan det bla. blive til et spændende lokal opgør mod Brønshøj Boldklub. Mere info kommer så snart der er trukket lod.

Dagens fidus gik til Morten "Mini" Hansen

Målene blev sat ind af: 1-1 selvmål, 2-1 & 3-1 Andreas Snorgaard.


Tillykke med det drenge!

12-06-07
Nyt fra "The Ladies"
Damernes turnering er vendt på hovedet og vi spiller nu efterår - forår (ligesom ligaen). Derfor afholder vi i år vores afslutningsfest d. 30. juni 2007.
Det samme gælder vores generalforsamling, som af samme årsag afholdes i juni, d. 25.

12-06-07
Det kører helt fint for 2.senior
I torsdags spillede Fix 2 mod Valby og tog en sejr på 2-0 hjem. Forskellen på holdene svarede lidt til Danmark - Letland og sejren holdt også stik...
Læs referatet...

11-06-07
Arrangementer i Juni
Sommerstævnet er overstået, men det betyder ikke at det er sommerferie endnu!

Der er stadigvæk vigtige kampe tilbage at spille! Og selvfølgelig slutter vi også sommeren af med et par sociale arrangementer.

Tirsdag d.12/6 spiller 1.holdet pokalkamp hjemme i Gadelandet kl.19.00 mod KFUM

På torsdag d.14/6 tænder vi op i grillen efter træning hvor der vil blive serveret pølser med brød til 20kr. Forhåbentlig har vi vejret med os.

Lørdag d.23/6 spiller 1.holdet & 3.holdet sin sidste kamp inden sommerferien... I den anledning er der arrangement på Bergs.


Mere info omkring de sidste kampe samt Bergs arrangementet kommer op i klubben snarest.


Held & lykke til alle klubbens hold i de sidste kampe.
Sune Blom

10-06-07
Sommerstævnet vel overstået
Så er sommerstævnet 2007 overstået.

Det har været en dejlig weekend hvor hverken vejret eller humøret har fejlet noget.

Fredag aften blev der afholdt en større pokerturnering for senior afdelingen. Vinderen blev Eik Thomsen fra 1.holdet, stort tillykke til Eik herfra.

Lørdag tabte 1.holdet knebent til Husum , men i bedste FIX stil lagde det ikke en dæmper på festlighederne... Det blev dog også til FIX sejre i weekenden da 2./3. holdet lørdag vandt deres showkamp mod Bornholmerne 6-1.
Desuden vandt damesenior også deres kamp lørdag formiddag.

Det har været en god weekend, men! Der er altid plads til forbedringer. Næste år skulle vi gerne øge de sportslige aktiviteter til stævnet samt sørge for at alle klubbens afdelinger inddrages (unge som gamle).


En stor tak skal lyde til alle dem der har hjulpet til med årets sommerstævne.


Forsat god sommer
Sune Blom

03-06-07
Fix 2 får en vigtig sejr 1-2 over B93
Se referat her...

30-05-07
FIX Poker-Championship
Fredag d.8/6 afholdes FIX Poker-Championship i forbindelse med klubbens årlige sommerstævne.
Læs mere her...

29-05-07
1.holdet et skridt nærmere Dong-cuppen
1.holdet vandt her til aften 2-1 over ØKF og er derved videre i pokalturneringen...
Læs mere her...


Mike Svendsen


28-05-07
Forløbig info omkring sommerstævnet
Fra fredag d.8. til søndag d.10 afholder klubben det årlige sommerstævne.
Læs mere her...


Vel-mødt


24-05-07
2.holdet mod toppen!
Med en 2-1 sejr over topholdet Hellas rykker FIX langt frem i tabellen og drømmen om oprykning lever i bedste velgående!

Stort tillykke til 2.holdet med den flotte sejr! Og vel-mødt i Gadelandet på lørdag kl.15 hvor 1.holdet spiller en vigtig kamp mod Victoria.
Læs kampreferat her...


Flot drenge!


22-05-07
1.holdets side opdateret
Så ligger der kampreferat, opstilling & billeder fra kampen mod FA2000

Der ligger også optakt til onsdagens kamp mod HB i fælledeparken.
Vi spiller i "buret" kl.18.15 så kig forbi og støt holdet

Vel-mødt
Læs det hele her...

20-05-07
Se 2. senior topsmaske Hellas
Torsdag d. 24/5-07 spiller fix 2 en meget vigtig hjemmekamp i gadelandet, hvor Hellas der fører rækken kommer på besøg. Hellas er kommet flyvende fra start med maximum 15 point og en imponerende målscorer på hele 25-4 for deres første 5 kampe, derfor kom og støt drengende i bestræbelserne på at holde snor i Hellas så vi kan få endnu et godt resultat i en sæson hvor vi end til nu ikke har tabt.
Med håbet om en stor opbakning

Sidste kamp vandt Fix 3-1 over KB.
Læs referat her...

16-05-07
Ynglinge er på hjemmesiden
Nu er ynglingene med på vognen med spillertrup og kampreferat. Se de gode profiler og billeder på deres side.
Klik her...11-05-07
2. holdet vandt stort, nu med et kort kampreferat
Fix vandt 2-cifret over Kastrup, som ellers havde vundet 2 og 1 uafgjort ud af 4, inden dagens kamp...
Læs mere her...

08-05-07
Ny sponsor til Ungdom
1. drenge har været så heldige at Jyske Bank har valgt at gå ind i et sponsorat omkring holdet.
Se mere her...


Til højre ses Morten. Klik på billedet...


07-05-07
Klubbens hold videre i pokalen
Fix nappede Rikken på udebane 1-2... Flot
Referat kommer snart

01-05-07
Klubaftale mellem Hummel og SportsStore
Bestyrelsen har valgt at indgå en såkaldt klubaftale med Hummel og Sportsstore...
Læs mere her...

23-04-07
Første træning for de nye årgang 02
Lørdag den 21. april startede disse 9 drenge træningen i Fix. Det er deres første træning, og de fik både leget ståtrold, "haleleg" og fik spillet til 2 mål.

Der er stadig plads til flere drenge - så hvis der er drenge i Brønshøj området, som er født i 2002, og har lyst til at spille fodbold, er de velkommen til at møde op på træningsbanen på Brønshøj Kirkevej lørdage kl.10.15.

Du kan få mere info ved at sende en mail til træner Torben Kruse -
info@loppekompagniet.dk


Klik på billedet for større...


09-04-07
Kom og træn med de små årg. '02
Så starter sæsonen på græs, og også i år siger vi velkommen til et nyt kuld BK FIX'er - det sker når vi den 21. april starter træningen med drenge fra årgang 2002.

Hvis du vil være med, så mød op på græsset ved klubhuset den 21. april kl. 10.15.

Vel mødt
Torben Kruse

29-03-07
Træning for Gamle Fixere
Så er det blevet forår og græsset er blevet rigtigt grønt (og mudret, red.) - så derfor starter vi med træningen på Brønshøj Kirkevej mandag den 2.april kl. 18.00.
Vi glæder os til at se mange til træning denne dag.
Turneringsprogrammet for holdene. Veteraner, Superveteraner og
Masters er under kan ses her på siden.
Vel mødt til træning.

Hilsen Ove Thulstrup

27-03-07
Skovlunde koncert
Alle fix'ere opfordres til at deltage i denne fest :-)

hilsen
Giese
Se invitationen her...

26-03-07
Sæson optakt
Så står sæsonpremieren for døren. De sidste par måneders træning skulle nu gerne resultere i godt fodboldspil og mange point på kontoen...
Læs mere her...

20-03-07
Sidste test for 1. senior
På lørdag spiller 1.holdet sin sidste træningskamp inden turneringen starter. Kampen spilles på KB´s kunstbaner kl.15.30.

Kom ud og se holdet som i år skal gøre sig i serie 1.(DMI lover godt vejr)

1.holdets turneringsprogram kan ses her på siden.

En længere optakt med gennemgang af holdets opstartsperiode, samt et kig frem mod sæsonen kommer op på hjemmesiden i løbet af næste uge.

Vel-mødt lørdag
Sune Blom
1.holdstruppen 2007 kan ses her...

20-03-07
Træningslejr set fra tøserne
Som alle andre rigtige fodboldhold drog FIX's fodboldkvinder igen i år på træningslejr...
Læs her...

15-02-07
Træninglejr i Ringsted
Se en lille turistguide fra stedet...

13-02-07
Aktivitetskalender 2. senior
Se den her...

22-01-07
1. senior 2007
Så er den første trupindeling foretafet, og der er sket nogle ændringer. Profilerne er allerede opdateret.
Se de nye ansigter her...

10-01-07
Årets Idrætspriser 2006
Se billederne fra uddelingen af Årets Idrætspriser på vores sponsor Arbejdernes Landsbanks hjemmeside
Se dem her...

04-01-07
Godt nytår!
Et stort år for Boldklubben FIX er omme og et nyt står for døren. 2006 vil blive husket for mange store sportslige præstationer. 1. & 3. senior rykkede op og 2. senior sluttede på en flot 2.plads. Desuden var 2006 igen et år hvor klubbens store ungdoms afdeling gjorde sig positivt bemærket med flot spil og gode resultater. Med så stor og talentfuld en ungdomsafdeling tegner klubbens fremtid meget lys.
Det er nu tid til at følge op på de præstationer!

Derfor starter træningen for herre senior d.15/1 kl.18 i klubben (omklædt), hvor der efter en lille løbetur vil være informationsmøde omkring den nye sæson.

Vel-mødt til et spændende år i Boldklubben FIX
Sune Blom

03-01-07
GRUSBANE for tøser og de gamle 2007
Så er jul og nytår forhåbentlig vel overstået, og så er det tid til motion igen. Derfor begynder grusbanetræningen på Tingbjerg mandag den 15.januar 2007 kl. 17.30. Denne information gælder for DAMER OG GAMLE FIXERE. Så vel mødt til træning. Til slut et godt nytår til alle klubbens medlemmer ung som gammel med mange ønsker om et godt 2007 for for vores klub.

02-01-07
Gratis stævnekatalog!
Staevneinfo.dk slår nu dørene op for en gratis stævneportal.
Der er ikke noget som at se børn spille fodbold. Stævner som afholdes i klubberne rundt omkring i Danmark bidrager til denne glæde.

Se mere på
Stævneinfo

11-12-06
Se videoklippene fra aflutningsfesten
Alle klippene ligger nu her på siden

Det kan kræve DIVX-player for at kunne afspille klippene. Beklager ulejligheden
Klik her for downloade klip og player her...

30-11-06
Årets idrætspris i Brønshøj - Husum
Vi håber at alle der har mulighed for det møder
op til kåringsmødet i Medborghuset den 6.december 2006 kl. 17.00-18.45...
Læs mere her...

22-11-06
Afslutningsfesten blev en stor succes!!!
107 personer deltog lørdag d.18/11 i Boldklubben FIX afslutningsfest. Festen var vanen tro krydret med festlige indslag samt de sædvanlige taler og kåringer
Læs mere her...


Anders Kold (Til højre): Årets spiller '06


14-11-06
Five a side blev afholdt i lørdags i god ro og mudder
Fornøjelse uden lige. 6 hold kæmpede om den store prestigefyldte titel som vinder 2006. Det blev hold 3 (Møller, Frederik, Eik, Kris og Tikur) der løb med sejren. Præmien uddeles til afslutningsfesten.
Ps. Hvor blev Tøserne af til Five a Side??? :-)

01-11-06
Det lykkedes ikke 2.holdet at rykke op
lørdag d.4/11 i Kløvermarken kl.12.00 tabte de til Kastrup 1-2. Kom igen drenge...

01-11-06
Indkaldelse til hovedgeneralforsamling.
Årets generalforsamling afholdes mandag den 20. november 2006
kl. 19.00 i Sognecentret, Præstegårds Allé 5, 2700 Brønshøj
Se indkaldelse her...

29-10-06
Sidste nyt fra Kræmmermarkedet
Vi har (igen) fået stor ros for vores deltaglse på Kræmmermarkedet...
Læs mere...

29-10-06
Grusbanetræning i Tingbjerg
Dameafdelingen og Gamle Fixere starter vintertræningssæsonen torsdag den 2.november 2006 kl. 17.30 til 19.00. Der trænes efterfølgende hvertorsdag samme tid indtil den 7.december 2006 incl.
Få vintertræningsudstyret frem og mød op få ugens motion så samvittigheden er i orden selv om det er koldt.

02-10-06
Oprykning er en realitet. Tillykke!!
Det er nu på plads, at 1.senior og 3.senior rykker op i henholdsvis serie 2 og serie 4. Stort tillykke!!!

02-10-06
boldklubbenfix.dk på WAP 2.0
På mange nye mobiltelefoner er der installeret WAP 2.0. Det er nu muligt at se mange elementer fra hjemmesiden herpå. Men menuerne med links til holdsiderne og andet kan stadig ikke vises på de fleste telefoner. Benyt derfor linket "Holdoversigt" her eller nederst på forsiden, til at linke sig til kampprogrammer og stillinger for de enkelte hold. Så er det faktisk muligt at se hvornår de enkelte hold spiller osv., når du står i Skagen.
Holdoversigt

25-09-06
Arrangement på Bergs for senior (ny dato)
Ænding i datoen!!!
Se invitation her...

21-09-06
Flemming Schrøder er død
Flemming Schrøder, Lene Jensens søde mand og Cecilies fantastiske far døde i torsdags den 14. september i en alt for tidlig alder, kun 53 år...
Læs videre her...

19-09-06
Oprykningskamp (Vi prøver igen)
Fix - CIK
Se plakaten her...

18-09-06
Ang. baner ved klubhuset
Der må ikke spilles på banerne ved klubben hvis det har regnet. Al træning skal forgå på højen! Mogens bestemmer 100% hvornår banen må bruges.

13-09-06
Ekskursion vindmøller og træsko 2006
Vi tæller onsdag d. 26.7.06, da Fix’s ynglinge plus diverse inviterede gæster – og spillerforstærkninger troppede op foran klubben kl. 04.30. Alle var samlet for endnu engang at drage til det store udland og sejre i store internationale turneringer...
Læs hele historien her...30-08-06
Nyhedsbrev er ankommet
Fodboldformanden som har nyt om baner
Thomas Neervig har nyt fra ungdom, bl.a. om deres tur til Gøteborg
Cannie Brolev med nyt fra tøserne
Ove Thulstrup fra Oldboys og de andre i den alder
Og så har vi hørt fra badminton, der stadig kører for fuld tun…
Se nyhedsbrevet her...

29-08-06
Afslutningsfest 2006
Afslutningsfesten 2006 afholdes d.18/11 i Brønshøj Boldklubs lokaler. Sæt derfor X i kalenderen denne dag!

Husk! At afslutningsfesten er for hele klubben. Dvs. Herre, Dame, Gammelmands & ynglingeafdelingen + Trænere/ledere for ungdomsholdene.

Mere information følger op til den store begivenhed...

Vel-mødt
Sune Blom

11-08-06
1.holdet takker for den flotte opbakning
På vegne af hele 1.holdstruppen vil jeg gerne sige tak for den flotte opbakning i onsdagens pokalkamp.

Det var imponerende at så mange havde fundet tid til at kigge forbi Gadelandet. Mange tak!
Husk! 1.holdet spiller vigtig topkamp på lørdag kl.15.00 i Gadelandet mod ØKF
Håber at mange igen har lyst til at møde op og støtte holdet i kampen for oprykning til serie 1.
Har man lyst til mere fodbold, Så spiller FIX 2 mod FIX 3 kl.12.00 mosen.

Vel-mødt lørdag

Sune Blom

10-08-06
Billeder fra pokalkampen
Så er der billeder fra kampen mod Fc Bornholm
Klik her for at se galleriet...09-08-06
Over 100 tilskuere så Fix tabe pokalkampen 2-4 efter fin indats
Det var et meget opsat Fix-hold, der gik på banen til kampen mod FC Bornholm. De styrede hele 1. halvleg og kom også fint ind i anden hvor de lige var kommet foran. Men Bornholmerne kom tilbage og vandt kampen på deres rutine og bedre fysik.

Billeder fra kampen kommer snart. De skal lige fremkaldes...

03-08-06
Husum Cup 2006 blev afsluttet med maner og en sædvanlig, men flot 3.plads
Fix spillede mod Brønshøj tirsdag og tabte 4-3, men spillede en rigtig god kamp.
Torsdag tabte Fix igen, men med 2-1 til Husum efter endnu en jævnbyrdig match.
Lørdag vandt Fix 2-1 over Stefan og sluttede 3'er som så mange gange før.
Se programmet her...

 

30-05-07
FIX Poker-Championship
Fredag d.8/6 afholdes FIX Poker-Championship i forbindelse med klubbens årlige sommerstævne.

Læs mere omkring arrangementet i klubben! Hvor der også er tilmelding.

Grillen & baren vil være åben denne aften så kom ned forbi selv om du ikke skal spille med i turneringen.

Update!
Lørdag vil der vanen tro være fællesspisning for alle der har lyst
Prisen blir 50kr. for mad & en øl

Vel-mødt
Sune Blom

29-05-07
1.holdet et skridt nærmere Dong-cuppen
1.holdet vandt her til aften 2-1 over ØKF og er derved videre i pokalturneringen.

FIX stillede med flere spillere der normalt ikke optræder for 1.holdet, men de nye viste sig i den grad værdige til at være med omkring holdet. Sejren var fuldt fortjent og kunne sagtens have været på flere mål. Det blir spændende at se hvem Cheftræner, Peter Krejlund, vælger til næste vigtige kamp i turneringen mod Amarger FF. Der er i hvert fald mange om budet.

Dagens målscorer: Andreas Snorgaard & Frederik Winding

Dages fidus: Mike Svendsen


Tillykke med det!

28-05-07
Forløbig info omkring sommerstævnet
Fra fredag d.8. til søndag d.10 afholder klubben det årlige sommerstævne.

Programmet er pt. ikke endeligt på plads, men her er et par af de ting der kommer til at forgå:

Fredag:
Junior 1 spiller kl.18.15
Pokerturnering for senior/ynglinge afdelingen (mere info om turneringe kan læses på hjemmesiden eller i klubben i løbet af de næste dage.)

Lørdag:
Damesenior spiller kl.11.15
2.holdet spiller showkamp mod Bornholm kl.13.00 (måske)
1.holdet spiller ude mod Husum kl.15.00
3.holdet spiller kl.17.00 (måske)


Der vil som altid være mulighed for at købe mad fra grillen samt fadøl i "vognen"

Mere info omkring årets sommerstævne kommer snarest!

Vel-mødt
Sune Blom

08-05-07
Ny sponsor til Ungdom
1. drenge har været så heldige at Jyske Bank har valgt at gå ind i et sponsorat omkring holdet.
Dette betyder at drengene har fået et sæt nye spilledragter. Vi troede faktisk ikke at det var muligt at få Jyske bank med på ideen da de allerede er involverede i bydelen som sponsor, derfor er det ekstra flot at de har sagt ja til ”lille” Fix.
Man kan sige at vi i forvejen nyder godt af Jyske banks velvilje mht. sport/ fodbold, vi har i klubben kunne anskaffe de nye 3 mod 3 mål, som også er sponseret af Jyske bank. Uden deres hjælp tror jeg ikke vi havde haft råd til at indkøbe disse. Jeg er oprigtig glad for at en så stor virksomhed i området vælger at støtte op om vores klub, og jeg håber at vi kan bidrage til at dette samarbejde kan blive af længerevarende karakter. I ser her hele holdet, og det er Morten Carl som viser den nye spilledragt frem.

Mvh. Thomas Neervig Nielsen
Se mere om Jyske Banks 3-bold projekt her...


Se holdbilledet her...


01-05-07
Klubaftale mellem Hummel og SportsStore
Bestyrelsen har valgt at indgå en såkaldt klubaftale med Hummel og Sportsstore.
Vi mener at en sådan aftale giver os de bedste muligheder for at navigere i et svært marked.
Det er meningen at der vil blive udarbejdet en lille folder/ brochure med ting fra Hummel som skal fungere som en slags klubdragt eller hvad det kunne være.
Samtidigt tilbyder SportsStore alle medlemmer 20% på alle Hummel varer og 10% på andre varer i butikken. Vi håber at alle i klubben vil benytte sig af disse tilbud da det indirekte støtter hele klubben, vi håber og tror at denne aftale gør det nemmere og mere attraktivt at være medlem og spille i Bk. Fix.

26-03-07
Sæson optakt
1.senior

Så står sæsonpremieren for døren. De sidste par måneders træning skulle nu gerne resultere i godt fodboldspil og mange point på kontoen.
Efter oprykningen sidste år befinder vi os nu igen i serie 1. En række som betegnes som den stærkeste i mange år. Rækken indeholder bla. store klubber som Rødovre og KFUM. Derudover er der også mange spændende lokalopgør i vente da Husum, Union og Bispebjerg også er at finde i rækken. Men ikke desto mindre er optimismen stor omkring holdet, som stort set er det samme som spillede sidste år. Ingen spillere har forladt holdet, som desuden har fået tilgang af nye ungdomsspillere samt spillere som sidste år gjorde en god figur på 2.holdet. 1. holds truppen er i øjeblikket på 20 spillere, hvoraf 13 af dem er tidligere ungdomsspillere i klubben. En ny assistenttræner er det også blevet til, da den tidligere 1.holdsspiller, Jesper Mathiesen, har overtaget hvervet fra Morten Nielsen som efter sidste sæson valgte ikke at fortsætte. Morten er dog fortsat tilknyttet trænerteamet som fysisk træner.


Opstart

Sæsonen 2007 startede mandag d.15/1 hvor der var løb i mosen og efterfølgende møde. Her blev trupperne inddelt og trænernes planer får sæsonen præsenteret. Der var store forventninger til årets vintertræning da en splinter ny kunstbane i Tingbjerg skulle stå klar. Desværre havde genierne bag den nye kunstbane ikke regnet med de vejrforhold der spiller ind når man skal etablere en kunstbane i vintermånederne, hvilket resulterede i en halvfærdig bane som til dato stadigvæk ikke er blevet klar. Det var selvfølgelig et minus i regnskabet at vi igen i år skulle træne på grus i stedet for kunstgræs. Udover grustræning var der også de sædvanlige løbeture i mosen. Løbepassene havde den nye fysiske træner, Morten Nielsen, ansvaret for og der blev leveret spænde og alsidige ruter hver mandag.
Første træningskampe var mod Sønderbro Fight hvor det blev til en sikker sejr på 3-2, efter FIX føring på 3-0 indtil de sidste par minutter hvor koncentrationen svigtede. Det var også en kamp hvor alle fik spilletid, så vi stillede derfor med to forskellige hold i hver halvleg. Næste modstander var Hellas. Her blev det igen til en sejr, denne gang på 5-1 efter en flot præstation. Tredje træningskamp var mod Rosenhøj. En kamp som blev spillet på kunstgræs i Farum. Her blev det atter til FIX sejr på 3-1.
I vores fjerde træningskamp skulle vi have mødt Glostrup. Kampen blev dog aflyst da bane på grund af vejret ikke var klarmeldt.
I vores næste træningskamp var modstanderen CIK og endnu engang vandt FIX. Denne gang med 4-2.
Så var det blevet tid til træningslejren som i år var placeret i Ringsted. Her blev det udover et træningspas også til en kamp mod det lokale hold, Ringsted IF. Her var holdet dog oppe mod en væsentlig stærkere modstander en de tidligere og det blev til et nederlag på 6-1. Dette forhindrede dog ikke holdet i at hygge sig i byens natteliv og sætte point ind på den sociale konto.
Næste træningskamp var ugen efter hvor holdet mødte VLI fra københavnerserien. Ikke desto mindre blev det til en sikker FIX sejr, denne gang på 3-1 efter en god kamp, hvor begge mandskaber dog havde problemer med en særdeles hård vind.
Sidste test for holdet var lørdag d.24/3 hvor KB var modstanderen. Den blev her til en stensikker 5-2 sejr i en kamp som FIX styrede fuldstændigt og måske skulle have vundet endnu større.
Det var så årets vintertræning, og fra tirsdag d.27/3 begynder holdet igen at træne på græs i klubben. Forhåbentlig bliver det på den nye bane ved ”højen”, men udsigterne til at den bliver åbnet er desværre ikke alt for gode.


Sæsonen

Så skal vi på den igen! D.12/4 starter sæsonen 2007. I første kamp skal vi på udebane møde en gammelt bekendt i form af KFB. En større optakt til denne kamp kommer formentlig op på 1.holdet side inden længe. Det er planen at 1.holdets side i år skal være opdateret hver uge med kampreferater, billeder, optakter og meget mere. Allerede nu kan i se de opdaterede 1.holds profiler. Første hjemmekamp i år bliver d.15/1 hvor vi 11.15 møder AIK Frederiksholm i Gadelandet. Hele holdet håber at ligeså mange som sidste år har lyst til at komme ud og støtte os. Det var en fornøjelse at se så mange mennesker i Gadelandet sidste år. Specielt pokalkampen mod Bornholm var helt fantastisk.
Holdet vil her også sende en stor tak til de unge drenge som gennem hele sidste sæson trofast mødte op til vores kampe, Vi håber i kommer igen i år.


Alt i alt ser det positivt ud her to uger inden sæsonstart. Humøret i truppen er højt og alle er sultne for at komme i gang.

Vel-mødt til sæsonen 2007
FIX 1.hold
Sune Blom


Se billeder fra pokalkampen mod Bornholm her...


20-03-07
Træningslejr set fra tøserne
Som alle andre rigtige fodboldhold drog FIX's fodboldkvinder igen i år på træningslejr. Turen gik for første gang til Ringsted, hvor der ventede et hårdt tilrettelagt program.
Efter en kort velkomst på Staalvand masede holdet sig ind i de tætpakkede biler og kørte mod landet med store forhåbninger, og ja, med hittet "Vi spiller i FIX" på cd-afspilleren. Så da vi ankom til vandrerhjemmet var stemningen i top.
Efter at vi havde indlogeret os, nogle i køjer, andre i "kælder-suiten", stod programmet på mad og efterfølgende møde. Her blev sløret løftet for årets turneringsplan, og vi fik diskuteret målsætning og andre vigtige emner.
Herefter var der på bedste børnefacon "fri leg", til stor misundelse for de to herre-hold, som blev holdt i kort snor. Der blev hygget til den store guldmedalje, med Cranium & skønsang til langt ud på natten.
Lørdag var dagen vi alle havde ventet på. Der skulle spilles to kampe på meget få timer, så vores fysik stod for alvor på prøve. Den første kamp mod Ringsted-Sorø 1 blev spillet i den utroligt lækre, overdækkede Harboehal, ca. tre kvarters kørsel fra Ringsted (medregnet den dejlige lille "marguerit-rute-tur" vi blev udsat for), og efter at have set samtlige køer og får i omegnen nåede vi frem til Næstved, hvor 20 unge "gazeller" ventede på at se, hvad sådan en flok "københavner-tøser" som os kunne præstere. Vi fik, hvad vi kom for - træning! For hurtige var de, og andre metoder måtte i brug, og derfor gik vi efter at skyde dem ned. Hvilket lykkes første gang, desværre ramte bolden en af vores egne anden gang, hvilket sendte hende til tælling som en anden bokser med lilla øje og det hele - og det var lægekassen, og ikke øjenskygge der var brug for den aften. Heldigvis skal der mere til at få ødelagt FIX's kvinders humør end et nederlag, og vi drog fortrøstningsfulde, dog med lidt bøjede nakker, tilbage til Ringsted, hvor frokosten og 2 timers hvile ventede.
Herefter gik turen til Sorø, hvor kunstgræsset var skiftet ud med en grusbane, som fik ledt vores tanker hen på en kold vinterdag i Lalandia. For våd var den, og de fleste lignede efter kort tid mere mudderklirrer end fodboldpiger. Optimismen var i top, indtil kramperne meldte sin ankomst. Så i en blanding af træthed og storsindethed valgte vi at lade de sejrstørstende Sorø 2 vinde - Kom ikke og sig, at vi ikke spiller fair play, vi hjalp dem endda på vej med et lille selvmål. Alligevel var humøret i top, og vi vendte sultne og trætte tilbage til vandrerhjemmet, hvor der ventede mad og fest med herrerne, og nogle polakker med en slange. Derefter diskuterede vi taktik og fodbold på "løven" og Crazy Daisy indtil den lyse morgen. Så vi drog trætte og glade hjem til København med gode minder fra - ja "ikke så ringe et sted" i bagagen.

Sophie Bremer
Dameafdelingen

30-11-06


Vi håber at alle der har mulighed for det møder
op til kåringsmødet i Medborghuset Pilegården, Brønshøjvej 17-19
onsdag den 6.december 2006 kl. 17.00-18.45.

Af hensyn til Champions League-kampen mellem FCK-Celtic i Parken
slutter man så tidligt, at folk der skal se denne kamp, kan nå det.

22-11-06
Afslutningsfesten blev en stor succes!!!
107 personer deltog lørdag d.18/11 i Boldklubben FIX afslutningsfest. Festen var vanen tro krydret med festlige indslag samt de sædvanlige taler og kåringer. Festen blev afholdt i Brønshøj Boldklub hos ”Stoffer” som igen i år leverede mad og drikke til topkarakter. Festudvalget havde igen i år forsøgt sig med at bruge videoklip som del af underholdningen og som optakt til kåringerne. Disse klip kommer snart op på hjemmesiden, så husk at følge med på siden. Der var i år særlig god grund til at feste da 1. & 3.holdet hver især rykkede op. Desuden havde 2.holdet spillet en god sæson som skaffede dem en 2. plads i deres pulje.

Aftens priser tilfaldt:

Årets spiller. Anders Kold

Fidus på 1. hold: Michael Andreasen
Topscorer på 1. hold: Andreas Snorgaard

Fidus på 2.hold: Henrik Hagendahl
Topscorer på 2.hold: Jesper P

Fidus på 3.hold: Sixten Bang
Topscorer på 3.hold: Jens Slicting (aner ik hvordan man staver det :-)

Stort tillykke til alle sammen!

Aften forløb festlig og sluttede ca. kl.6 om morgen (tror jeg nok… kunne ikke helt se viserne på uret til sidst :-)

Til sidst skal lyde en stor tak til de personer som var med til at skabe en fremragende afslutningsfest!

Tak til:

Thomas ”TIK” for din store hjælp med teknikken på dagen. Samt de mange timer du har brugt på at hjælpe med videoklippene.

Nick ”One-Trickman” for at udlåne videokamera og projektor, der gjorde det muligt for os at optage og vise videoklip.

”Stoffer” for godt samarbejde med festudvalget. Også tak for god mad og drikke.

Desuden tak til alle jer der deltog denne dejlige aften! Håber at vi kan forsætte udviklingen, så vi næste år bliver endnu flere…

(Tik arbejder på at lægge videoklippene på hjemmesiden. Viser sig igen ikke at være særlig lige til...)

Vel-mødt
Festudvalget
Maria, Giesen, Anders & Sune


Anders (til højre) blev Årets Spiller '06


01-11-06
Sidste nyt fra Kræmmermarkedet
Vi har (igen) fået stor ros for vores deltaglse på Kræmmermarkedet Vi får ros med kommentarerne "super indsats fra FIX", og dejligt at vi "tog ekstra arbejde". Bl.a. Kjeld N., Jack P., Finn Juul, Flemming A., Ivan S. og Lene J. blev nævnt for en super indsats. Derudover er der mange andre vigtige nøglepersoner fra klubben, som gør en stor indsats. Tak til alle - uden jer kunne det ikke lade sig gøre - vi håber, at alle og mange nye vil hjælpe med vagter i 2007 Forhåbentligt kommer FIX' andel af resultat tæt på sidste år, hvor klubben modtog ca. 130.000 kr. til klubbens aktiviteter. på bestyrelsens vegne Allan Christiansen

21-09-06
Flemming Schrøder er død
Flemming Schrøder, Lene Jensens søde mand og Cecilies fantastiske far døde i torsdags den 14. september i en alt for tidlig alder, kun 53 år.

Han faldt om i svømmehallen og døde i ambulancen på vej til hospitalet.

Flemming var dametræner i en årrække i starten af 90'erne, hvor han tilførte holdet en fast og kærlig hånd ved træning og kamp. Meget karakteristisk for Flemming trådte han til som træner for et fodboldhold selv om han havde størst erfaring fra håndbold; Han ville hjælpe og give sit overskud videre.

Schrøder var også omdrejningspunktet for klubbens skiteam. Han bankede skiteamet op til et hold på 50 personer, som årligt tog på ski i Alperne.

Da klubben skulle have kodet et bogføringsprogram, kastede Flemming sig engageret ind i kampen og lavede et bogføringsprogram, som kunne hjælpe os med holde styr på klubbens økonomi.

I de seneste år har vi mest mødt Flemming på tilskuerpladserne til både dame- og herreholdenes kampe.

Kombinationen af det bestemte, kompromisløse, en fantastisk humor og indforstået ironi gjorde Flemming populær i brede kredse.

Kære Flemming, du gav så meget, dit overskud vil række mange år endnu!

Vor dybfølte og varmeste tanker går til Cecilie og Lene

Bisættelsen finder sted i Lindehøj kirke i Herlev på lørdag d.23.9 kl. 11.00

Æret være hans minde

På bestyrelsens vegne

Cannie

13-09-06
Ekskursion vindmøller og træsko 2006
Vi tæller onsdag d. 26.7.06, da Fix’s ynglinge plus diverse inviterede gæster – og spillerforstærkninger troppede op foran klubben kl. 04.30. Alle var samlet for endnu engang at drage til det store udland og sejre i store internationale turneringer. Dette års tur gik, som overskriften gerne skulle antyde, til narkoens højborg Holland, mere geografisk specificeret: Midteuropas Bronx – Almere.
En 12 timers lang bustur skulle – og måtte tilbagelægges, men det var ikke et problem for det mistænksomt friske og veloplagte Fix hold. Fix havde i år ikke fornøjelsen af det useriøse badehold Skovlunde IF og måtte nøjes med et Lyngby-hold og de kommunale, nærmest homo erotiske drenge fra Nordens Manhattan – Sakskøbing. Humøret i bussen var højt, i hvert fald i Fix-lejren, og med entertainerne Jesper Jensen og Capello i spidsen drønede vores sydfynske buschauffør, Flemming, mod træsko og vindmøller.
Busturen gik let og uden kvaler i modsætning til chek-in scenariet ved ankomsten. Allerede her kunne mærkes en duft af inkompetence og mangel på kommunikation. Efter en times ventetid kunne den udmattede, dog forstærkede, spillertrup få anvist deres klasseværelser, og indlogeringen var en realitet. Denne dag bød ikke på fodbold, og holdet valgte at se dynerne tidligt, da der næste dag skulle spilles indledende kampe.

Torsdag d. 27.7.06 (første spilledag). Efter en god nats søvn og en omgang morgenmad der mest af alt lignede et militært overlevelsesfortagende, var spillertruppen klar til en omgang bold. Ligeledes var Manager Jan Birkbo og daværende assistenttræner Allan Formand veloplagte. Ved ankomsten til anlægget i Almere erfarede holdets massøse, Jesper Jensen, at reklamen for turneringen var vendt på hovedet, hvilket han fandt forkasteligt og usmageligt. Efter en solid opvarmning skulle Fix stå deres første prøve mod det udvalgte hollandske hold, Rainbow United. En kamp Fix tabte 5-0 pga. af udsædvanligt (eller det er det jo ikke efterhånden) mange personlige fejl. Nok sagt om den kamp. Næste kamp bød Fix nogle bumstærke -og teknisk svage tyskere fra VfL Wahrenholz. Kampen indeholdt alt for meget unødvendig spænding, da Fix’s forsvar stadig var påvirket af stor usikkerhed. Samtidig scorede angriberne ikke på de oplagte målchancer. Kampen endte 2-1 til tyskerne, hvilket set med Fix briller var en sportslig skandale. Tredje og sidste kamp denne dag var mod et yderst uoplagt IF Lyseng fra smilets by. Useriøst og afkræftet beskriver denne kamp bedst, da de fleste spillere simpelthen var afkræftede og krampende. Dette var en kamp Fix ikke måtte tabe, eller for den sags skyld, burde kunne tabe. Men som så mange gange før overrasker ynglingeholdet - denne gang med et 2-1 nederlag. Denne kamp nåede dog kogepunktet, da Fix fik reduceret med få min. igen. Efter klumpspil smækker en stærkt spillende Rasmus Toft bolden i kassen til reducering, pludselig opstår der tumult mellem Peter og jydernes målmand, hvilket udmunder sig i karatespark på Peter. Denne ueksemplariske og ålede opførsel blev tangeret til henstilling fra den for længst pensionerede dommer. Kickbokser målmanden faldt efterfølgende til ro efter at have praktiseret sin vage -og sleske opførsel.
Efter kampene gik spillerne hvert til sit, men mødtes om aftenen på den underholdende bar ”Men at work”. Denne aften bød på flere spændende bekendtskaber bl.a. en mand i lædertøj og The Shag. Spillerne havde fået lov til at blive en smule længere ude end den foregående dag, da vi skulle spille vores første kamp kl. 14.00 – eller skulle vi?
Fredag 28.7.06 … Gu’ fanden skulle vi ej! Kl. ca. 09.30 kommer en sydamerikansk, nyhollandsk belastning op og vækker hele holdet midt i deres skønhedssøvn. Hun postulerer, at vi klart og tydeligt havde fået informationen om de flyttede kamptidspunkter, og at vi desuden bare kunne have tjekket Internettet for selv samme info (ja, vi havde jo alle medbragt vores bærbare computere, eller noget…). Endvidere blev vi informeret om, at vi i den første kamp var blevet taberdømt, og at vi ville tabe den næste, hvis vi ikke var ude af røret inden 20 min. Efter en smule forvirring oven på det meget ålede engelske, svang Capello dirigentstokken og fik losset de morgensure spillere ned i bussen.
Fix nåede at møde op til fredagens anden kamp, hvilken var imod et hollandsk hold. Denne kamp var præget af manglende morgenmad, præmenstruelle tendenser og metro-seksuelle præstationer. Kampen endte 2-2, og skulle Fix have givet et hold en reguler afklapsning, var denne kamp helt sikkert den forspildte mulighed.
Sidste kamp denne dag bød Fix endnu et dansk hold. Jyder, sædvanen tro, og banen osede langt væk af Jomfruanegade og afbleget hår. På trods af at modstanderne allermest lignede en flok drengerøve, der mest af alt snakkede om Nik & Jay og Paradise Hotel, tabte Fix’s ynglinge en smule uheldigt og ufortjent – så den lader vi også bare hænge lidt.
Sidste aften i narkoens højborg bød på velfortjent hygge til spillerne, insiderviden kan fås ved henvendelse til turens involverede.

Lørdag 29.7.06 Igen startede morgenen hektisk ved en Fix urenselse på skolen. Af uforklarlige årsager skulle vi forlade skolen kl. 08.00 - og som en anden B.S Christiansen kommanderede Jan Birko sine spillere ned i bussen, hvor det meste af holdet valgte at powernappe inden ankomsten til anlægget, hvor turens sidste kampe skulle finde sted.
Modstanderne var to danske hold fra henholdsvis Jylland og Jylland – wauw. Da vi først skulle spille omkring kl. 16.30, havde det meste af holdet valgt at fortsætte deres powernap. Hen af eftermiddagen blev vi gjort opmærksomme på, af en meget sur og temmelig irriteret træner, at vi faktisk ikke var blevet taberdømt dagen før, derimod var vores modstandere, altså trænerens hold, blevet taberdømt. Denne episode synes jeg personligt (og det er helt klart undertegnedes egen holdning), afspejlede administrationsniveauet blandt de såkaldte ”staff’s”, jeg er dog overbevist om, at andre deltagere kan tilslutte sig (så fik jeg også frustrationerne ud).
Trænerstaben fra Fix blev enig med de andre trænere om, at vi i stedet for placeringskampe skulle spille vores egen treholdsturnering. Dette var en løsning, alle kunne være tilfredse med. Fix lagde ud med et nederlag, dog kom de stærkt tilbage i næste kamp, hvor turneringens helt store kreatør, Simon Blom, viste sit værd. Med en assist og en energi som havde han besøgt Dr. Fuentes, førte han Fix til sejr. Det afgørende mål blev scoret af evighedstalentet Johan Gammeltoft, eller Sir. om man vil, på et fremragende frispark.
Efter denne lille turnering var det tid til et farvel til ekskursion vindmøller og træsko anno 2006. Efter hver tur bør man samle op og konkludere. Denne tur understregede holdets rigtig gode sammenhold og gode kammeratskaber. På banen viste Fix intet udover det sædvanlige, men udenfor banen tror jeg mange hold savnede et så godt fællesskab. Det handler ikke om at vinde men derimod om at være med – og det var Fix hele vejen, at vi så spillede rigtig skidt fodbold er en helt anden sag.

Som rosinen i pølseenden synes jeg, vi skal slutte med et citat:

” Drenge, jeg synes sgu, I er nogle superfede gutter alle sammen, der er sku ikke én som ikke er en fin fyr, men I er nok det dårligste hold, jeg nogensinde har trænet”
- Birk

Over and out – Buff11-08-06
Over 100 tilskuere så Fix tabe pokalkampen 2-4 efter fin indats
Det var et meget opsat Fix-hold, der gik på banen til kampen mod FC Bornholm. De styrede hele 1. halvleg og kom også fint ind i anden hvor de lige var kommet foran. Men Bornholmerne kom tilbage og vandt kampen på deres rutine og bedre fysik.
Billeder fra kampen...

16-06-06
Historisk dag for Boldklubben FIX
Boldklubben FIX har for første gang nogensinde kvalificeret sig til 1. runde af Dong-cuppen.Dette stod fast efter at klubbens 1.hold onsdag vandt 1-2 ude mod Olympia ÅK efter forlænget spilletid.FIX spillede en rigtig god kamp og var uheldige ikke at afgøre kampen tidligere. Målene for FIX blev scoret af: Nicholas Leszkowicz & Claus Rievers
Dagens fidusbamse gik til Serkan Ozer for en fejlfri indsats i forsvaret.
Der vil komme mere information når modstanderen i 1. runde er fundet.
En evt. modstander kan blive naboerne fra Brønshøj Boldklub.

Husk! At du kan opleve pokalheltene på lørdag kl.13.00 i Kløvermarken hvor 1.holdet spiller topkamp mod Sønderbro Fight.

06-06-06
Sommerstævne 2006
D. 9.,10. og 11. juni.

Kampen fredag aften er aflyst! Der bliver måske spillet en anden kamp mellem oldboys og veteranerne

Der arbejdes samtidig på at vi kan se åbningskampen Tyskland vs. Costa Rica ude i ølvognen.

Så kig forbi :-)

Lørdag:

Kl.11.15 Damerne

Kl.13.00 2.holdet

Kl.15.00 Ynglingene

Der vil som sædvanlig blive tændt op i grillen og i ølboden kan tørste slukkes med en øl eller vand.

Så bak op omkring klubben og mød op til årets sommerstævne.

Vel mødt

Sune Blom

Sommerstævnet skal lukke kl.22 i år! Læs mere her… Og giv gerne din mening tilkende!

10-05-06
Ny formand i Brønshøj Husum forenede sportsklubber
Da den siddende formand for BHFS, Henrik Ravnild, er blevet valgt til ny
formand for KBU, stod det klart på det årlige repræsentantskabsmøde, at der
skulle vælges en ny formand.
FIX opstillede Visti til den ledige formandspost, og da der ikke var
modkandidater, blev Visti valgt med enstemmigt flertal.
Visti har været medlem af BHFS's bestyrelse i rigtig mange år, og har høstet sort anerkendelse for sit store arbejde. Så nu har FIX 3 stemmer i BHFS, en repræsentant fra klubben, Visti som formand og Ove Thulstrup som revisor.
Som det er de fleste bekendt, bliver den ene grusbane i Tingbjerg til efteråret erstattet af en kunststofbane, hvilket vil lægge ekstra stort pres på bestyrelsen i BHFS når grusbanetiderne skal fordeles. Vi håber alle, at den nye formand, som altid, har de rød/hvide briller på, når der skal fordeles tider.

Allan Christiansen04-05-06
Så kommer der lige lidt nyt vedr. vores baner
Vej & Park som står for vores baner omkring klubhuset har fredag d. 28/4 informeret KBU, ikke os??, om, at kampbanen ved klubhuset ikke må benyttes før d. 15-05-2006. Jeg har forgæves forsøgt at få fat i Vej & Park, men vedkommende har været syg siden 1. Maj? Der må havde været knald på i Fælledparken! Indtil da har vi lavet en aftale med Brønshøj Boldklub om, at alle vores kampe bliver flyttet over til Tingbjerg Idrætspark. Vedr. kampe er det meget vigtigt, at I selv holder øje på KBU's hjemmeside (eller her på siden... red.) mht. spillested og tidspunkt, da der er blevet rykket meget rundt. Vedr. vores nye bane på højen der skulle renoveres er der intet nyt, men vi bør alle benytte den til træning, så vidt det er muligt. Da den alligevel skal graves op, gør det ikke så meget, at den bliver pløjet op.

Allan Christiansen

19-04-06
GAMLE FIXERE
Ifølge kalenderen skulle det nu være forår, men det er det ikke rent vejrmæssigt med den blanding af sol, regn og hagl vi har fået serveret det sidste stykke tid og det betyder, at banerne ikke rigtig har fået lov at tørre igennem så der kan spilles fodbold på dem. Det
betyder en masse udsatte kampe som hen over foråret vil give en masse problemer for alle holdene. Hertil kommer at banen på Gadelandet er under renovering og som gerne skulle stå klar til maj men det bliver formentlig først efter sommerferien med det vejr vi har haft. Der er derfor lavet en aftale med Brønshøj Boldklub at vi vil få mulighed for at afvikle kampe på nogle af deres baner – det gælder alle hjemmekampe for oldboys, veteraner, superveteraner og masters samt 1.holdets kampe så det er lidt kaotisk. Samtidig er vores nye træningsbane også under renovering så det bliver noget kaotisk.
Træningsbanen på den anden side af Hareskovvejen vil derfor blive taget i brug, og det er en udmærket bane bortset fra afstanden til klubhuset bliver lidt længere.
Vi har også i løbet af vinteren prøvet at få etableret et supermastershold sammen med Stefan men af en eller anden grund gik det i vasken.

Med hensyn den nye turnering er holdene blevet placeret i følgende rækker:
Oldboys pulje 33 – Veteraner pulje 40 – Superveteraner pulje 46 – Masters pulje 51.
HOLDLEDERE:
Oldboys - Mogens Suder telefon 22772419
Veteraner - Finn Larsen „ 25433222
Jan Gerløv „ 38605569
Superveteraner - Jakob Hansen ” 40620940
Masters - Ib Hansen ” 28852520 – 35812255
Vi håber at alle holdene vil få en god turnering og præstere nogle gode resultater.

Ove Thulstrup

25-03-06
BK. Fix' tiltag i forhold til fugleinfluenza.
Bestyrelsen har kontaktet sundhedsstyrelsen for at få yderligere informationer om hvorvidt der er nogle risiko ved at træne/spille kamp i mosen.
Vi vedlægger de links der er interessante, således alle kan læse om eventuelle fare.
Bestyrelsen er blevet enige om følgende tiltag:

Alle trænere skal have de informationer som er tilgængelige.

Alle trænere skal videreinformere deres børn og forældre om de tiltag som sundhedsstyrelsen foreslår.

Vi opfordrer alle til at benytte de badefaciliteter der er, således at vi opholder så stor hygiejne så muligt.

Vi vil følge situationen meget nøje således at vi kan forebygge bedst muligt.

www.sst.dk/Nyheder/Seneste_nyheder/Fakta_influenza_pandemier

Kig evt. også her:

www.sst.dk

Find mere info på Fødevarestyrelsens hjemmeside www.fvst.dk og på den fælles portal:
www.fugleinfluenza.com

30-01-06
Efterlysning til opstart af nyt hold for de mindste børn
Der er en forældre som har meldt sig til at starte et hold årgang 2000 (dvs. børn født i år 2000).
Vi har en mindre venteliste, men kunne godt bruge flere spillere og måske en forælder, som gerne vil gå med ind i at træne/lege med de små.
Kender i nogen eller støder I ind i nogen, som har fodboldmodne børn i denne alder, så lad dem kontakte mig/os, og vi vil sørge for den videre formidling.

med sportslig hilsen
Thomas Neervig Nielsen
osgamle@tiscali.dk

20-12-05
Årets idrætsnavn og præstation i Brønshøj – Husum
Nyhed d. 19. dec 05

Det blev ikke Fix der løb med prisen
Ved prisoverrækkelsen i torsdag den 8. december kunne formanden Henrik Ravnild offentliggøre at * Unions 1. hold var blevet nr. 1 i afstemningen blandt klubber og Brh-Husum Avis' læsere. Unions 1. hold vandt med 1 stemme foran vores egne lilleputter. Lilleputterne vandt læserafstemningen og blev belønnet af Brh.Husum Avis med en flot pokal. Priserne til Union og vores lilleputter blev foretaget af Kim Milton. Jørgen Wonsyld, Cykelklubben ABC, blev hædret som årets idrætsleder. TV-vært Steen Ankerdal overrakte prisen samt mange flotte og velfortjente ord til Jørgen.

FIX, Visti Nielsen
--------------------------------------------------------------------------------

Nyhed d. 6 dec. 05
Brønshøj Husum forenede Sportsklubber december 2005 Pressemeddelelse
v. Henrik Ravnild, formand

Årets idrætspriser skal uddeles ved en festlig kåring i vort lokale medborgerhus – Pilegården – Brønshøjvej 17-19 Torsdag den 8. december 2005 kl. 18.00.

Årets idrætsleder
Denne pris er indstiftet i samarbejde med Brønshøj-Husum Avis og tildeles i år formanden for vor lokale cykelklub ABC – Jørgen Wonsyld. Jørgen har været leder i klubben siden starten af 90’erne efter en aktiv karriere som licens rytter i 70’erne. Jørgen har været en af de bærende kræfter i bestræbelsen på at etablere et stærkt elitehold, hvilket er lykkedes til fulde. Mød op i Pilegården og deltag i lykønskningen af Jørgen.

Årets idrætspræstation
Denne pris uddeles hvert år i tæt samarbejde med vort lokale pengeinstitut – Arbejdernes Landsbank. Som noget nyt har i år ladet lokalavisens læsere være med til at udvælge de præstationer, der er med i det endelige opløb om at blive valgt som årets præstation. Offentliggørelsen af årets idrætspræstation sker først på selve dagen den 8. december, men allerede nu skal det oplyses, at de nominerede er: Boldklubben FIX – lilleputholdet Cykelklubben ABC - 70 km holdet Boldklubben UNION – 1- holdet.
Alle 3 vil være til stede på kåringsdagen, hvor vi håber, at rigtig mange idrætsinteresserede vil møde frem og være med til at festliggøre dagen.

--------------------------------------------------------------------------------
Nyhed d. 10. nov. 05

Stem på vores lilleputter i kampen om at blive Årets Idrætsnavn
Brønshøj-Husum Avis præsenterer i øjeblikket de forskellige kandidater til Årets Idrætsnavn og Årets Idrætsleder. Læserne har i den forbindelse mulighed for at deltage i afstemningen og det er her du kommer ind i billedet.

Du skal selvfølgelig sætte din stemme på Boldklubben FIX´s lilleputter som nåede til pokalfinalen i Parken og generelt har spillet og opført sig eksemplarisk gennem hele sæsonen.

Du kan vælge at sende din afstemning til Brønshøj-Husum Avis, Frederikssundsvej 322 A, 2700 Brønshøj eller sende en mail til red@bha.dk. Husk at mærke dit forslag ”Idrætspriser” og meget gerne med en lille begrundelse.

Sidste frist for forslag er torsdag morgen den 29. november 2005. Kom frem fra efterårets hule og sæt din stemme på Lilleputterne som er for gode !!!
Hilsen Cannie

--------------------------------------------------------------------------------

01-12-05
Alkoholpolitik i Fix
Bestyrelsen har besluttet, at der ikke udskænkes alkohol for Ynglinge og resten af ungdomsafdelingen i Boldklubben Fix.

05-11-05
Ynglingene i Italien
Fix 1. ynglinge triumferer på ny i udlandet
Det var lørdag d. 15 oktober 2005 eventyret for Fix’s 1.ynglinge startede.
Før krigerne kunne drage af sted til pastamandens land, måtte en meget svær ligakamp, mod topholdet, gennemføres...
Se nyheden her...

29-10-05
Nyt fra Gamle Fixere
Så er sommerturneringen ved at være slut og resultaterne for oldboys, veteraner og masters har været på det jævne, men superveteranerne ser ud til at være helt på toppen og ligger i spidsen for rækken med 1 kamp tilbage. Så vi håber på at holdet også vinder denne kamp og rykker op. Vinterbanetræningen på Tingbjerg starter tirsdag den 1.november kl.18.00. Bemærk at det er tirsdag og ikke mandag dette skyldes, at der ikke træner så mange klubber på banerne før jul. Sidste træningsdag inden jul er den 6.dec. MØD TALSTÆRKT OP TIL TRÆNINGEN

08-11-05
Rettelse til ovenstående nyhed "Gamle Fixere"
Her følger en korrektion af mødetid til træning på grusbanen, Tingbjerg. Dagen er stadig tirsdag men tidspunktet er fra 17.30-19.00 og ikke som tidligere oplyst kl. 18.00 - undskyld. Ove Thulstrup

03-10-05
Lilleputternes bedrifter
Efter pokalfinalen er det blevet hverdag igen og lilleput 1 har været i kamp tre gange siden.Vi skulle starte med at møde KB`s 2. hold, dette var egentlig ikke så tosset, så kunne vi se hvor langt vi var fra det niveau vi selv mener vi er på, lad mig sige med det samme vi var klart overlegne og kunne havde scoret 6-8 kasser i første halvleg. Kampen endte med en helt fortjent sejer på 6-3 til Fix hvor vi virkelig var godt spillende, det eneste minus er nok at vi altid lukker et par stykker ind, som giver modstanderen blod på tanden.
Men her handler det måske også om den filosofi vi som trænere lægger for dagen, nemlig at det handler om at have bolden og score flere mål end de andre. Så var turen kommet til Union på udebane, her satsede vi med at starte med fire angribere den ene lidt tilbagetrukket, det gav bonus og vi førte med 4 inden Union opdagede hvad som ramte dem.Vi vandt fortjent kampen med 8-1.

Endelig skulle vi møde AB70 som vi havde stort besvær med i foråret på trods a f at vi vandt med 3-2.Igen var der ingen tvivl vi var generelt overlegne, og vandt kampen med 5-2.Det er en ren fornøjelse, som træner, at se at de modstandere som vi mødte i foråret ikke kan "følge med", vi spiller hurtigere, måske lidt for hurtigt og målsøgende.Vi spiller med mange folk fremme nogle gange 3-4-3, vi får som sagt scoret en del mål men der ryger også nogle ind, lidt for mange vil nogle syntes.Vi føler selv at vi kan se at den udvikling den enkelte spiller er igang med er en stigende formkurve hvor de får de kompetencer som de har behov for.

Det betyder så at de som hold kommer til at fremstå stærkere og stærkere, den taktiske side er ikke noget der er lagt vægt på endnu, da vi mener at de er lidt for unge til at få et ordentligt udbytte af en sådan træning. Men det er måske nok også det der skal til for at få stoppet for det faktum at der bliver scoret for meget imod os. Nå, slut herfra.
Thomas

21-09-05
Lilleputterne tabte pokalfinalen i Parken 7-1
Men kæmpede hårdt, og mødte tydeligvis overmanden. KB spillede meget bedre og var bedre organiseret. Men nok om det. Drengene nød den store oplevelse at spille i Parken så meget, at de glemte resultatet. Det kunne vel ikke blive større, da de trykkede Flemming Østergaard i hånden til medaljeoverrækkelsen i Pausen af FCK-FCM.
Se hele nyheden her...21-09-05
STOR ROS og TAK
Den umiddelbare og første tilbagemelding jeg har modtaget fra Kræmmermarkedsledelsen er: * Super godt arbejde * Formentligt omsætningsrekord. STOR TAK til alle FIX'ere, der har givet en hånd - stor som lille. Al hjælp er vigtig. Vi har en række hjælpere, der har været til stede rigtigt mange timer. Og da vi kan dele vagter på flere hjælpere er FIX virkeligt til stede på markedet.
Tak for hjælpen Visti

14-09-05
Lilleputterne spiller pokalfinale på søndag i Parken
Vi ser nu frem til pokalfinalen imod KB på søndag d.18/9, hvor lilleputterne skal spille forkamp til FCK-FCM, hvor stort kan det blive. Men desværre er det ikke muligt at se kampen uden også at købe billet til FCK-FCM. Ungdomsleder Thomas Neervig har prøvet at skaffe adgangskort, men der har været ret kort tid, så det har ikke kunne lade sig gøre at få billetter til alle de forældre og andre der vil se kampen.

01-09-05
Lilleputterne i pokalfinale!!!!!
Onsdag 31/8 oprandt så den store dag for vores lilleputhold, der stod pokalsemifinale på programmet.
Vi skulle ude spille imod Hellas som var en række under os og som vi havde slået to gange året før, hvor vi var i række med dem. Vi havde advaret vores spillere om at det er utroligt svært at være favoritter og at de derfor skulle tage kampen særdelse alvorligt.

Allerede under opvarmningen kunne vi fornemme at vi var opsat i den grad, alle var fokucerede og der var ingen pjat og slinger i valsen, de vile bare gerne vinde. Vi startede kampen noget nervøst og kom desværre bagud tidligt, på et rigtigt lumsk skud som var en halv aflevering, men den sejlede ind, det var nok lige det der ikke skulle ske. Heldigvis fik vi udlignet hurtigt efter, ved Frederik Rosendal som var smuttet igennem en gang og som skulle have haft et straffe. Stillingen holdt sig til halvlegen, hvor vi snakkede lidt om at vi skulle forsøge at spille mere nede på jorden og ikke bare sparke væk. Vi var udemærkede klar over at spillet hang sammen med frygten for at begå fejl, så meldingen var at de skulle prøve efter bedste evne, formåede de det ikke var det ok at spille sikkert. Vi fik en let vind i ryggen i anden halvleg, om det var den som hjalp os eller ej vides ikke men al nervøsitet var væk og vi fik spillet til at glide bedre og bedre som kampen skred frem. Hellas kun ne ikke stå for presset og da vi fik scoret til 2-1 vidste de fleste hvad klokken var slået.Kampen endte 6-1 til FIX og drengene er i finalen.

Det er svært at fremhæve enkelte spiller efter sådan en kamp, men jeg kan dog nævne at Jonas Ginge fik fidusen for suverænt forsvarsspil hvor vore to backs, Christoffer og Oskar lukkede alt af på kanterne, en fryd at se på. Nævnes skal også vore to kanter Frederik Rosendal og Tobias Eriksen for at være konstant farlige og for at forsøge at opsnuse chancer hvor der ellers ikke er nogle. Især Tobias spillede nok en af de bedste kampe jeg har set ham i og Frederik holder bare højt niveau konstant.
Men som sagt så er disse enkeltpræstationer bygget på at holdet fungere og er i god balance.Vi ser nu frem til pokalfinalen imod KB d.18/9 hvor vi skal spille forkamp til FCK-FCM, hvor stort kan det blive.
Tak til alle for opbakningen, specielt til de Fixere som mødte op uden at have egentlig tilknytning til holdet.

Thomas Neervig

28-08-05
Lilleputternes start
Så har lilleputterne lagt fra land og har skrabet 7 points sammen i 3 kampe hvilket er rigtigt godt. Desværre har spillet kun været godt i tre halvlege ud af de seks vi har spillet. Vi har så været tilsmilet af held, som vi har arbejdet hårdt for at opnå.
Vi lagde ud med at slå B1903 2-1 ude, en kamp hvor vi spillede godt i begge halvlege og kunne have vundet større, holdet fik i denne kamp fidusen da alle havde en god dag. Så stod der Husum på programmet, vi skulle spille i Gadelandet som er vores nye hjemmebane, vi lagde godt ud, kom foran og sad på spillet til halvlegen. Så fik piben en anden lyd og vi så rigtig skidt ud, vi kommer bagud 2-3 men får udlignet i sidste minut fidusen gik til Nico (målmand).

Igår fredag 26/8 var vi så ude hos FB og her spillede vi skidt hele kampen, vi er bagud 2-3 da der mangler ½ minut og får udlignet, ikke nok med det får vi scoret en gang mere mens dommeren løber rundt med fløjten i munden og ser på sit ur.Dette er Frederik Rosendal ligeglad med, han render ned og putter en pind ind så vi vinder, noget ufortjent 4-3.Vi står nu overfor at spille semifinale i pokalturneringen på onsdag, dette er en kamp vi glæder os til og som kan åbne for en finale i parken, men lad os nu se, for som vi spiller pt.kan man godt frygte denne semifinale, dette høre i selvfølgelig nærmere om.

Thomas Neervig

21-08-05
Danmarks mest musikalske marked :-)
Kræmmermarkedet nærmer sig. Vi har igen i år brug for hjælpere. Vær klar til at gøre en sjov og vigtig opgave for klubben. Markedet finder sted 8. - 11. september. Vi har brug for hjælp både før, under og efter.
Skriv til visti@post11.dk hvis du har interesse.
Læs om markedet på
www.kraemmermarked.dk

12-08-05
Tilbagemelding på Lars Lilholt-koncert og kræmmermarkednyt
Tak for en stor indsats
Jeg kan fortælle, at der er store roser fra alle Lars Lilholt, Manager, Fanklubben, Lyd og Lys Folk, Scene folk, Naboer, Anmeldere, Folk på gaden, Pressen o.s.v.
Vi kræmmer ansvarlige siger stor tak til alle, der deltog.
Mail lige med ris og ros ,så vi kan rette de små fejl.

Vi ses til August til opstart på kræmmermarkedet.

God Sommer
Steen (Freja og Kræmmerfonden)


herudover har jeg en reminder på Kræmmermarkedet:

Husk årets Kræmmermarked 8. 11. september

Igen I har vi brug for hjælpere. Vi har fået ekstra barer og har fået en bedre placering.

læs mere om Kræmmermarkedet www.kraemmermarked.dk

Visti

16-06-05
Fix Miniputter er bare gode!
Fix miniputter buldrer derud af og har i foråret vundet alle deres turneringskampe. Deres målscore er rigtig god 36-8,hvilket jo må siges at være rigtig flot. Af andre resultater skal nævnes Avarta Cup, hvor holdet desværre tabte finalen efter forlænget spilletid og straffeturnering.
Til Husum Cup i sidste weekend, blev holdet nr. 3 efter superspil mod både KB og AB. Til sidst men ikke mindst skal nævnes at holdet er et hold der fungerer godt sammen og et hold der har et godt kammeratskab samt nogle gode og engagerede trænere Jan og Jonas.

Holdet består af Mikkel, Emil, Johan, Nicolai, Jon, Sebastian, Anders, Louis, Medi og Markus.


René

02-06-05
Lilleputterne på Frederiksberg.
Af Thomas Neervig

Tirsdag 31/5 skulle FIX lilleputter spille imod FB som ligger midt i rækken, pt. er vi også midterhold men lider under at vi har spillet et par kampe mindre end de andre så det kan være svært at måle styrkeforholdet på denne måde. Kampen bar præg af at der stod en meget stærk vind på tværs af banen, så der var ingen tvivl om at trylleordet for denne kamp var SIDESKIFT.
Vi startede ikke særligt overbevisende men fik langsomt spillet os ind i kampen, da vi scorer det første mål ca. halvvejs inde i 1. halvleg, er vi kommet oven på. FB har formået at holde modstanderne fra at score men måtte strække våben over for os, vi føre 4-0 ved halvleg, men har ikke benyttet trylleordet ret meget kun en gang hvor vi får to mand fri igennem til scoring.
Vi var 14 mand af sted således at vi som trænere havde mange muligheder for at afprøve forskellige ting, kampen ender 6-1 til FIX, specielt et mål var rigtigt flot, Morten Lauritsen få en svær bold med en forsvare i ryggen, men får vendt og lagt bolden over i det lange hjørne, ikke kanonhårdt.
Men selve vendingen var helt suveræn på et meget lille område, med et meget kort aftræk, flot. Det blev Anders Nørgård som løb med fidusen, specielt hans utrættelige arbejde på midtbane var med til at give denne.
Igen må vi rose vore angrebs trio for utrolig skarphed, men også vores forsvar var velspillende, vi losser ikke bare men forsøger til tider noget meget svært, ros for det og bliv ved. Det er muligt at vi får nogle "skrammer" på den bekostning men til gengæld lære vi at spille "rigtig" fodbold.

30-05-05
For mange afbud til lilleputkamp
Af Thomas Neervig


Fix Lilleput skulle i denne uge ud mod B1903. Der var desværre MANGE afbud til denne kamp. Dette kunne de tilbageværende ikke bære. Kampen blev afviklet i 25 graders varme på et billardklæde af en fodboldbane. Men vi var desværre kun lige 11 spillere, da vores normale sweeper desværre blev syg kort før kampen.
Vi kom foran 1-0, men desværre scorede B1903 hurtigt 2 mål. Resten af 1. halvleg så skidt ud. Vi mødte et godt hold som havde godt blik for spillet. Vores organisation var desværre præget af alle vore afbud, så vi stod desværre lidt forkert i nogle situationer. 2 halvleg var straks bedre. Vi kommer på 3-2 inden at B1903 afgør kampen og kommer på 6-2 inden, men vi får dog reduceret til slutresultatet 6-3.
Der var ros til alle for at ikke at knække helt over. Vi mødte bare et bedre hold på dagen men kæmpede med de midler vi havde. Frederik Rosendal blev dagens fidus for at være en enmandshær i den offensive del af spillet. Vi var blevet nødt til at rokere vore to normale angibere Morten Lauritsen og Tobias Eriksen på uvante pladser, og de klarede det faktisk helt fint.
Dagens detalje var nok vores keeper (Nikolai Hanmark) som redde et straffespark, som han selv begik. Det lignede faktisk en sikker scoring, men Nikolai fik på en eller anden måde hånden på bolden og reddede til hjørne. Lige hvordan det lykkedes ved jeg ikke. Det er ikke noget jeg har lært ham, men hold da op for en redning.

23-05-05
Lilleputterne buldrer videre
Først i en pokalkamp imod Dragør, som blev besejret 4-2 i en kamp FIX havde styr på og var det bedste hold. Holdet er nu i kvartfinalen, hvor de skal møde Kastrup i mosen. Den nøjagtige dato kendes ikke endnu. Kampen imod Dragør var rigtig velspillet, med to hold der gerne ville prøve at spille "rigtig" fodbold. Vi var faktisk bagud, men fik vendt skuden og kom på 3-1, og var aldrig rigtigt presset.

Dagens turneringskamp var en kende anderledes. Der var rigtigt vådt da kampen gik i gang og dette prægede forestillingen. Samtidigt med at Vej/Park havde valgt at slå græsset langs med hegnet og ikke på banen, var forholdene rigtig dårlige til fodboldspil. AB 70 som var dagens modstander forstod at spille på en sådan bane, imens vi prøvede at lave ting, som bare ikke duer, når det hele er vand og knæhøjt græs. Vi spillede en ok første halvleg, desværre med lidt for mange boldtab rigtig dårlige steder på banen.. Halvlegsresultatet var 2-1 til os, men vi kunne have scoret mere, men det var svære forhold vi blev budt.
I 2. halvleg blev vi bombarderet med lange bolde og den smuttede også forbi vores bagkæde en enkelt gang med 2-2 som resultat. På det tidspunkt var vi faktisk helt væk i kampen. Intet lykkedes og vi så skidt ud. Heldigvis var vores målmand, kold og rolig og tog hvad der kom igennem. Og så et halvt minut før tid røg Frederik Rosendal igennem og serverede den for Tobias Eriksen. som med 4 forsøg, et på overliggeren, et på stolpen og diverse modstanderfødder, fik trillet kuglen i nettet til 3-2. Puha!, for en kamp. Ros til alle for at kæmpe videre når det ser allersortest ud. Præmie for kunstnerisk udførsel får vi nok ikke, men en sejr kan vel også gøre det.

Fidusen gik for 2.kamp i træk til Jonas Ginge, men dagens mand var nok Tobias der med sit listige mål gav Fix en sejr.

17-05-05
Lilleputterne i finale
af Thomas Neervig Nielsen
Ungdom

Så var Weekenden for vores pinsetur endelig oprandt. Vi har glædet os i et års tid til denne tur, som er helt fantastisk. Det er Herlufsholm, som er arrangør. De er i besiddelse af et anlæg som er helt vildt godt. Jeg vil kort nævne egen hal, svømmehal, lysbane, grusbane, kæmpe klubhus og 12-15 super top-trimmede baner. Jeg tror oprigtigt at mange SAS-ligaklubber ville være svært misundelige.

I stævnet er en tur i BonBon-land inkluderet, og det er en fed oplevelse for ungerne, som bliver rystet MEGET sammen. Vi skulle spille tre kampe i puljen af 2x20 min. Kom vi videre, var det direkte i finalen, til endnu 2x20 min og det var på samme eftermiddag.
Vi lagde ud imod Nakskov, som hurtigt viste sig at være en overkommelig mundfuld. Vi fik hurtigt bragt os foran med 3-0, derefter var kampen afgjort og vi kunne skifte ind og ud som det passede os. Kampens resultat blev 8-0 til Fix, hvor Patrick Larsen tegnede sig for de 4.

Så var det den arrangerende klubs førstehold som vi skulle op imod. Vi havde set dem spille, og var klar over, at de var noget bedre end Nakskov. Vi kommer foran 1-0, men de får hurtigt udlignet. Derefter er det et stort pres på vores mål i ca.10 min, hvor det er vores super keeper, Morten Carl, som holder os inde i kampen. Havde de scoret to tre kasser, havde det ikke været ufortjent. Vi får så slået kontra og får scoret to gange inden pausen. Dette var i kraft vores tre forreste folk (Frederik Rosendal, Morten Lauritsen og Tobias Eriksen), som bare var ultra giftige på hele turen.
I 2 halvleg er der nerver på, men de gange de er ved at komme med, straffer vi dem med det samme. Så de aldrig kommer rigtigt tæt på og kampen slutter 6-3 til Fix.

I Den sidste puljekamp skulle vi minimum have uafgjort. Dette kan godt være farligt, men igen er vi meget skarpe og får scoret hurtigt. Kampen ender 6-1 til Fix, hvilket faktisk var utroligt flot, da det hold vi mødte, var rimeligt stærkt.

Så var det finalen. Denne blev præget af, at modstanderne havde to meget iøjnefaldende spillere. Især den ene var meget velvoksen, hurtig og skød MEGET hårdt. Jeg prøver ikke at finde på dårlige undskyldninger, men bare konstatere at vi taber 5-2, efter at havde presset på for at udligne til 3-3 igennem det meste af 2-halvleg. De to spillere scorer alle deres mål, og er i det hele taget MEGET dominerende. Vi kæmper med alt vi har, og får presset på, men bliver straffet både via mål, men også med en del grove frispark. Den største fejl var måske nok, at vi kastede folk frem lidt for tidligt for at fremtvinge en udligning. Men det er jo trænerne og ikke spillerne, som er herre over noget sådan.
Ros til alle for at holde hovedet koldt i de meget svære kampe. Ingen piber. Alle rejser sig og kæmper videre på trods af diverse frispark osv. Holdet er blevet MEGET stærkt overfor modgang og hold som spiller hårdt. Hvor vi før slog lidt op i banen, maser vi nu på med alt hvad vi har, og det lover jo godt for fremtiden.
Se billeder her...


Præmieoverrækkelse


12-05-05
Lilleputterne i omdrejninger.
11. maj 2005
Fremad Valby - Fix Lilleput 1
Af Thomas Neervig

Efter en svær start i en noget stærkere pulje er Fix’ 1.lilleputhold kommet i gang for alvor. De sidste to kampe har vist at spillerne er begyndt at spille og reagere hurtigere end de er vant til. Vi har ud fra en MEGET offensiv spillestil været i stand til at lade kun et mål gå ind, i de sidste to kampe.

Efter at have slået GVI i mosen med overbevisende 5-0 hvor vi spillede rigtigt fornuftigt hele kampen, skulle vi ons. 11/5 spille ude imod Fremad Valby. Vi lagde meget forsigtigt ud og spillede os ikke frem til noget de første 10 min. Vores bagerste gjorde heldigvis et godt job, og fik skabt ro på spillet, som ikke rigtigt flød. Da vi ligger med tre mand på toppen, som alle er hurtige og boldsikre, samtidigt med at modstanderne spiller med en slags sweeper, som lå meget langt tilbage, skal der komme chancer til os. Vi får kørt et herligt gennemspillet angreb og får sendt Frederik Rosendal af sted. I stedet for at afslutte, finder han meget uselvisk Morten Lauritsen, som sikkert kan sparke den ind til 1-0. Vi får i første halvleg scoret 2 gange mere og kampen er faktisk lukket.

I 2. halvleg kunne vi faktisk have scoret 4-5 mål, men vi måtte nøjes med. Fremad Valby fik også en pind, så kampen endte 4-1 til Fix, som nok må være lidt misvisende.

Men skidt med det. Stor ros til holdet, specielt for at kæmpe på en dag som ikke rigtig var vores, fidusen gik til Frederik Rosendal, som spillede meget stærkt. Morten Lauritsen var med tre scoringer også en god mand denne dag. Sidste målscorer var Rasmus Kronbøl. Fremhæves skal også vores dødboldspecialist Christoffer Vibholm, for at spille sikkert og roligt krydret med meget præcise hjørne og frispark. Vi har faktisk trænet i forskellige kombinationer fra hjørne som lægger pres på sparkeren. Så det er dejligt når det lykkes.
Vi skal i pinsen på tur til Herlufsholm hvor vi skal i BonBon Land og spille stævne, men dette vil i høre mere fra, når vi vender hjem. Men vi glæder os alle.

06-05-05
Hjælp til Lars Lilholt Band koncert
Lars Lilholt Band giver koncert den 25. juni på den smukke Bellahøj Friluftscene. Lørdag den 25. juni venter, der publikum en helt speciel oplevelse, når Lars Lilholt Band giver koncert. Koncerten starter kl. 17.00 og varer til kl. 20. Du kan købe billetter til klubpris (120 kr.) hos Mogens (forsalgspris 150 kr., ved indgangen 195 kr.). Vi skal også bruge hjælpere, da klubben via Brønshøj Husum Idrætsfond (Kræmmermarkedsfonden) er medarrangør. Vi skal bruge din hjælp - så meld dig til en spændende tjans dagen før, på dagen eller dagen efter koncerten.

Med venlig hilsen
Visti Nielsen

04-05-05
God sæsonstart for damerne
P.t. ligger vi nr. 1 med 13 point efter 5 kampe. Humøret er højt, og vores meget logiske og let tilgængelige trekantssystem med dybdespil kører bare. Truppen er bred og flere spillere er kommet på måltavlen - selv vores "speedy" back'en Lotte er kommet på måltavlen! I søndags - 1. maj - vandt vi 5-1 over en af vore faste rivaler GVI. Det er muligt at nogen af os kunne være deres mor .... men bank fik de alligevel !

Tak for en god kamp
Cannie

17-04-05
Brønshøj bare bedre
Det var en rystende start på sæsonen da Fix lilleput 93 den 16/4 2005 tabte 4-6 til Brønshøj.
Selv om Fix fik to straffespark var det ikke nok til at vinde. Vi spillede ikke en prangende første halvleg, men det blev meget bedre i anden halvleg.

Målscorer for Fix: Patrick Larsen, Mads Døllner, Frederik Rosendahl og Rasmus Krønbøl

11-04-05
Nyt fra gamle FIX'ere
Så er det blevet forår og græsset er ved at blive grønt. Derfor starter vi med fodboldtræning på vores egne baner. Det foregår fra mandag den 11.04.2005 start kl. 18.00. Vel mødt!

Følgende holdledere kan kontaktes på de respektive hold:
OLD BOYS - MOGENS SUDER - 22772419
VETERAN - FINN LARSEN - 25433222
SUPERVETERAN - JACOB HANSEN - 40620940
MASTERS - JOHN OBERG - 20804110

Desuden vil vi prøve at få et 7 mands Masters hold tilmeldt KBUs turnering, men det kniber med spillere til dette projekt da vi pt. kun har 7-8 mand til holdet. Ellers må vi vente til næste år.

23-03-05
Formandsskiftet i Boldklubben FIX er nu gennemført i praksis.
Flemming Larsen (tv. på billedet) blev valgt til ny klubformand på generalforsamlingen i november.

Flemming overtager formandsposten efter Visti Nielsen, som har været formand for klubben i 10 år.
"Det er på tide med et skifte - nye øjne, ny ledelsesstil. Men vigtigst - vores FIX-profil vil fortsætte." sagde Visti, da han overdrog ledelsen til Flemming.

Flemming har allerede haft møde med nøglepersoner om den fremtidige strategi."22-03-05
Nyt fra klubbens hold: "Blandede følelser"
Fredag d.11/3 drog seniorafdelingen af sted på træningslejr i Næstved. Programmet var træning fredag og kampe for både 1. og 2. holdet lørdag.

2. holdet vandt 7-2 efter en overbevisende indsats, og 1. holdet vandt 3-2 i en gyser af en kamp hvor det sidste mål blev scoret langt inde i dommerens overtid.

Turen indebar naturligvis også sociale elementer, og der blev taget godt imod de nye spillere.

Med træningslejren vel overstået bød uge 11 på to kampe for 1. holdet, torsdag blev det til et fortjent 0-4 nederlag til Hvidovre og lørdag blev det efter en sløj indsats til et 6-3 nederlag til HIK.

Stemningen er dog stadigvæk i top og alle ser frem mod sæsonstarten d.2/4 mod FA2000

FIX – Næstved 3-2 (2x Claus, Anders)
FIX – Hvidovre 0-4
FIX – HIK 3-6 (Thiesen, Asger og Anders)

Husk at 1. holdet spiller deres sidste 2 træningskampe i påsken:

d.24/3 ude mod Hørsholm kl.11.00
d.26/3 ude mod Skovshoved kl.11.00

Begge kampe spilles på græs.

Vel mødt
Sune Blom

21-03-05
Fix lilleput i dramakamp
I går d. 20\3 spillede Fix årgang 93 mod Hørsholm. Det var et drama da vi spillede 5-5. Vi startede med at komme bagud 2-0, men vi får kæmpet os op til en 4-2 føring. Da der bliver fløjtet til pause står det 4-3 til os. Vi kommer bagud igen 5-4, men får et straffespark som Niels Møller sparker flot ind til slutresultatet 5-5.

08-03-05
Første nederlag i 2005!
Uge 9 bød på to spændende kampe for 1. holdet. Mandag blev det til 1-1 mod GVI, efter en god indsats af FIX på en snedækket bane i Gentofte. Og lørdag blev det til årets første nederlag, da det blev 3-2 ude mod et stærkt Greve mandskab, der bla. stillede med Michael Johansen (tidl. FCK&Bolton).
GVI-FIX 1-1 (Asger)
Greve-FIX 3-2 (Mathias & Claues)

På fredag går turen til Næstved hvor den årlige træningslejr afholdes. Det skal nok blive hyggeligt!

Vel-mødt Sune Blom

23-02-05
Dameholdet søger spillere
Kom og spil fodbold i Fix
Se opslaget her

23-02-05
1. senior har haft gode resultater i de første træningskampe
FIX' 1. hold har spillet 3 træningskampe indtil nu.

FIX - Bisbebjerg 1-0 (Mathias)
FIX1 - FIX2 5-2 (2xThiesen,2xMathias,Eik)
FIX - Pioneren 3-3 (Højer,Nick og Jens)

Fortsat program for træningskampe
Mandag d. 28/2 GVI - FIX kl.17.45 i Gentofte.
Lørdag d. 5/3 Greve - FIX kl.14.00 i Greve.
11/3 til d.13/3 trænigslejr i Næstved.
Torsdag d. 17/3 Hvidovre - FIX kl.20.00 i Klub Danmark-hallen i Valby.
Lørdag d.19/3 FIX - HIK kl.10.30 i Klub DK hallen.
Torsdag d.24 Hørsholm - FIX kl.11.00 i Hørsholm.
Lørdag d.26/3 Skovshoved - FIX kl.11.00 i Skovshoved.
Lørdag d.2/4 Turneringstart

Kom og støt klubbens hold

21-02-05
Fix' lilleputter i modvind.
Vores Lilleputter skulle ud i et lokalopgør med 2 hold. Et øvet og et uøvet. Det viste sig hurtigt at dette ikke var muligt, da det var weekenden i vinterferien som kampen var planlagt, så der var MANGE der var på skiferie.
Vi spillede med et hold bestående af 12 spillere, som var Brønshøj underlegne i alle spillets facetter. Det medførte et nederlag på 8-2, hvor vi var lidt med i 2. halvleg. Vi spillede en lang 2. halvleg, for at Brønshøj kunne få alle deres spillere igang. Så det var en rigtig god gang træning.
I det hele taget var det en kamp, som blev afviklet i en rigtig god atmosfære. Det var en god dommer, så der er ingen dårlige undskyldninger over resultatet. Der var kun det faktum, at hvis vi vil spille med de bedste, så kræver det at vi spiller med vores de bedste. Sådan er det bare. Men vi er meget fortrøstningsfulde mht. den sæson som kommer snart, hvor vi skal spille i den række som hedder lilleput 1. Der befinder sig nogle gode hold, og det er noget vi alle glæder os til.

slut herfra...
Thomas Neervig

23-01-05
Lilleput tabte lokalopgør (træningskamp)
Fix lilleput årgang 93 spillede d. 23/1 mod Vanløses 2.-hold i en træningskamp på grus og tabte desværre med 2-1. Den skuffede forsvarspiller Christoffer Vibholm udtalte efter kampen: "Det var en god kamp at spille, men som sagt tabte vi desværre 2-1. Vi kunne godt ha' vundet den kamp". Angriberen Morten Lauritsen sagde følgende: "Vi spillede en god kamp, men tabte alligevel med 1 mål". Thomas Neervig, holdets træner, afsluttede: "Vi spillede lidt naivt efter forholdene. Banen var meget hård pga. frost, men vi forsøgte at kombinere os fremad. Vanløse var mere kyniske med lange afleveringer, men alt i alt er jeg meget tilfreds med kampen, som viste at vi sagtens kan være med på dette niveau".
Morten Lauritsen, Træner

23-01-05
Boldklubben Fix på fyn.
Fix ungdom lagde fra land i weekenden 15/16-1. Vi skulle indtage fyn, nærmere betegnet Tarup-paarup Idrætsforening. Fix havde tilmeldt 6 hold i tre aldersgrupper (93-95-96). Turen var med en overnatning på en skole lige i nærheden af hallen.
Da vi ankom lørdag formiddag (årgang 93) blev der straks taget initiativ til et heppekor, da årgang 96 havde to hold, som var gået videre.
Jeg syntes, at det er generelt for turen, at vi som trænere, ledere og forældre oplevede vores børn som søde rare sociale børn, der støttede hinanden på tværs af aldersgrupper. At det ene 96-hold gik hen og vandt turneringen for deres aldersgruppe, gjorde ikke jublen mindre. Så stort tillykke til dem. De andre hold klarede sig faktisk rigtigt godt. Vi havde to hold som gik videre fra puljen, og to hold som røg ud efter puljekampene.
Jeg vil gerne sige tak til de forældre og ledere på denne tur, for at vise god sportsånd og eksemplarisk opførsel. Der var desværre nogle andre holds ledere, som havde misforstået turens formål. De troede, at det hele var arrageret for deres skyld.

Alt i alt var det en rigtig sjov tur, som forhåbentlig har medvirket til at ryste os lidt bedre sammen som klub og som hold. Det eneste minus er dog den relativt korte spilletid til hver enkelt spiller, som et sådan stævne tilbyder. Men det er nok vilkårene, når man tager til den slags indendørsstævner.

Mvh.
Thomas Neervig Nielsen
Ungdomsleder

22-12-04
Glædelig Jul!
Jeg ønsker alle FIX'ere glædelig jul og et godt nytår. Samtidig vil jeg takke for den store opbakning jeg har mødt i mine ti år som formand for klubben. Flemming Larsen blev valgt som ny formand på generalforsamlingen den 22. november. Bl.a. Flemmings mange poster i klubben kan jeg nævne ungdomstræner, ungdomsleder, 1. holdstræner, bestyrelsesmedlem. Det er godt med nye øjne og jeg er sikker på, at vi får en rigtig god og initiativrig formand. Vi står overfor mange spændende opgaver i 2005. Og jo flere vi hjælper jo sjovere bli'r det at være FIX'er.

Glædelig jul, godt nytår og Boldklubben FIX - længe leve!

Vi ses
Visti Nielsen

10-11-04
Seniorafdelingen fyrede den af til afslutningsfesten
Lørdag d. 30/10 blev den årlige FIX afslutningsfest afholdt, og hvilken fest det blev. Festudvalget havde på forhånd besluttet at festen skulle være anderledes fra de andre år, hvilket bl.a. betød at festen i stedet for Pilegården blev afholdt hos Stoffer i Brønshøjs klubhus.
Festen var bygget op omkring et "Stjerne for en aften"-tema, med kåringen af årets spiller som aftenens højdepunkt. Værterne denne aften var Cannie & Sune som med en satiriske dialog bidrog til en anderledes aften.
Men det var ikke alt der var lavet om, der var selvfølgelig de sædvanlige taler og kåringer. Allan fortalte om året der var gået i klubben. Cannie fortalte om damernes sæson. Peter, Morten, Torben og Claus tog sig af Herrerne, mens Jacob, Møller og playmaker fortalte lidt fra spillerne.
Da spisning og kåringer var overstået satte et overraskende musikalsk indslag fra James Sampson festen i gang, og frem til kl.7.00 næsten morgen blev der forsat festet som kun FIX kan finde ud af!

På vegne af festudvalget skal lyde en stor tak til alle der var med til at gøre aftenen speciel og uforglemmelig.

Rigtig glædelig jul og godt nytår
Sune Blom

Årets priser gik til:Årets spiller – Jimmy Nielsen
Topscorer på 1. holdet – Jacob Hansen
Årets fidus på 1. holdet – Jimmy Nielsen
Topscorer på 2.holdet – Møller
Årets fidus på 2.holdet – Søren Højlo

Der kommer formentlig nogle billeder her på siden, hvis webafd. har tid.
Sune Blom

10-11-04
Five a Side blev afholdt med godstemning i det fine vejr.
Lørdag d. 6/11 var det blevet tid til det årlige FIX 5-a-side stævne, og som sædvanligt blev det afholdt kl.10.00 ved klubben. Stævnet bød som sædvanlig på masser af gode kampe, frække detaljer og kolde øl. Det var næsten ikke til se på spillet at det fredag havde været J-dag, og alle virkede denne dag meget veloplagte.
Efter kampene var der spisning i klubben og der var mulighed for at se video optagelserne fra afslutningsfesten.
Festen rykkede senere op på Bergs hvor 3. holdet også holdt afskedsfest for Kevin Knagg.

Mange tak for en dejlig dag
5-a-side udvalget
Sune Blom

Vinder af 5-a-side 2004:Hold.1 Giese, Michael, Toft, Phillip M, TIK, Phillip D
Sune Blom

08-11-04
Veteraner rykker op i serie 1
Da vi i vinterturneringen 03/04 klarede os til en 5. plads i Frederiksberg Boldklubs vinterturnering blev vi enige om at komme mere stabilt til træning, for at se hvor godt vi kunne klare os i VET2 rækken. Moralen på holdet var høj, da vi var rykket op året før.
Efter en god start i foråret samt tilførsel af et par forstærkninger fra oldboys holdet, blev det en forrygende forårssæson. Vi vandt 8 kampe spillede 2 uafgjort og tabte kun en kamp, desværre til rækkens absolutte bundhold. Det er skidt at score 5 mål, når modstanderne scorer 6. Det lykkedes os også at nå til 3. runde i landspokalturneringen. Efter sejre på 3 – 2 over både Sundby og Sædder IF mødte vi KB og tabte 1 - 4, de scorede 2 mål indenfor de sidste 10 minutter.
Med en samlet spillertrup på 18 mand, der næsten alle havde deltaget i sommertræningen, gik vi igang med efterårets kampe. I efteråret var der stor stabilitet på holdet, og vi vandt 8 kampe spillede 2 uafgjort og tabte igen kun en kamp. Denne kamp huskes stadig af holdets supportere . Både Lotte og Gitte mener klart at det var dommerens skyld vi ikke vandt? Hvad for et straffe?

Vi er nu rykket op i række 1. Vinterturneringen er startet, og første kamp mod HIK (fra 1.række) blev vundet 9 – 4. Efter kampen gav de klart udtryk for at det er usportslig at træne i veteranrækken.

Der er træning hver torsdag fra 17.30 – 19.00 resten af efteråret.
Fra januar forventes det at blive mandag 17.30 – 19.00.
Finn Larsen

16-10-04
Den stærke smed blev 40 år og blød i knæene
Tirsdag fyldte lilleputtræner Thomas Neervig 40 år og det var en begivenhed, som helst skulle passere i stilhed – hvis det stod til beskedne træner...
Se nyheden og billeder her...07-08-04
Arne Juul Jensen er død
Det er med stor sorg, at jeg fredag den 6. august fik meddelelsen om Arne Juul Jensens død.
Arne er kendt i klubben gennem mange som aktiv og træner. Blandt Arnes mange særlige egenskaber var hans engagement og iver.

Som aktiv var Arne både holdspilleren og individualisten på banen og uden for den sociale, der nød samværet med klubkammeraterne.

Som ungdomstræner fik han ny energi, og gav sin fodboldviden til en række talentfulde ungdomsspillere. Arne startede sin seniortrænerkarriere som spillende træner og stod i spidsen for vores 1. hold, da vi var med til at præge toppen af DAI's Mesterrække.

Arne var i en periode også klubhusforvalter, og altid parat til at give en hånd med - en rigtig kammerat.

Udover fodbolden kastede Arne sig også ud i marathonløb, hvor han deltog i Wonderful Copenhagen Marathon - og eftersigende vandt et internt væddemål.

Arne bisættes fra Brønshøj Kirke fredag den 13. august 2004 kl. 14.00

Æret været hans minde

Visti Nielsen
formand

05-08-04
Nyt fra 1. senior
Så er vi kommet godt i gang igen efter sommerferien. Her følger lidt nyt fra klubbens 1. hold inden efterårssæsonen for alvor går i gang og der igen skal kæmpes for point og for at vi kan forblive i toppen af rækken og opfylde årets målsætning.

FIX har som altid deltaget i Husum Cup som blev afviklet i den forgangne uge og dette med lidt blandede resultater. Vi mente, at vi med forårets succes in mente, for alvor ville være i stand til at byde Husum og Brønshøj op til dans. Desværre det gik hverken værre eller bedre end at vi måtte ”nøjes” med en 3. plads. Men når vi kigger tilbage på kampenes forløb, er der dog flere positive ting som vi absolut bør tage med videre. Vi har ikke mindst set, at vi IKKE vinder fodboldkampe uden mindst at score et mål mere end modstanderen! Desværre er reglerne i fodbold ikke skruet sammen således, at man vinder kampe når dommere, tilskuere, trænere, ja selv modstandere synes vi har spillet bedst – men altså lige mangler et mål eller to.
Derfor kan det vise sig, at vores ”manglende” succes i Husum Cup i virkeligheden er det som gør, at vi bevarer begge ben på jorden og koncentrerer os om at holde fast i vores placering i toppen af rækken og derved forhåbentlig kan spille med om endnu en oprykning til det allersidste……?!?!
Vores resultater fra foråret og stemningen i truppen har imidlertid givet genlyd i den store fodboldverden i København. Vi har pludselig oplevet en massiv spillertilgang, som kun er set tilsvarende i Chelsea – 5 nye spillere på 1½ uge. Det overgår vist selv den gode Abramowitch! Niveauet/alderen på spillerne som er kommet, lader heller noget tilbage at ønske. Der er både noget for de gamle (Henrik Mortensen) og de unge (Mikkel Bindslev). Det er dog ikke helt nye spillere der har valgt at komme til FIX, med undtagelse af en enkelt. Det er gamle FIX’ere som igen har valgt at trække den røde trøje over hovedet og kæmpe for klubben. Det må siges at være en positiv udvikling, som forhåbentlig betyder at FIX’s 1. hold og nu måske også 2. hold kan vinde en masse kampe og forhåbentlig spille flot og positiv fodbold. Vi håber, at mange af klubbens medlemmer vil fra tid til anden vil kigge forbi Gadelandet og se hvordan det går for FIX i bestræbelserne på at fastholde holde positionen som rækkens førerhund.
Det kunne jo passende være den 14. august kl. 15.00 hvor vi spiller efterårets første hjemmekamp. Held og lykke til alle klubbens hold i efteråret.

Mvh.
1.holdet

04-08-04
Fix bliver nr. 3 i Husum Cup
Fix endte igen i år med en 3.-plads i Husum Cuppen, men denne gang var der tydelig forskel fra de andre år. Holdet spillede helt klart lige op med Brønshøj og Husum og fik to snævre nedelag på 2-1. De viste hvor ufortjent det var, ved at besejre Stefan med hele 4-0 i den sidste kamp. Holdet har masser af gode ting at tage med videre til turneringen, her hvor der også er en kraftig spillertilgang, der også kommer til at gavne 2. og 3.-holdet.
Se resultatet af stævnet her...

30-07-04
Juniorholdet: Spillertrup, informationer og resume af foråret
Med et relativt nyt hold, tog juniorerne fat på sæsonen med troen på en god placering mellem de 5 bedste i rækken.

Se juniorernes side her ...
Se juniorernes side her ...

28-06-04
Nyt fra Thomas Frandsen
Tak for de pæne ord. Jeg bliver jo helt flov!! Der har heldigvis været flere, der har sagt en del pæne ord om mig, og at klubben er ked af at jeg rejser. Men husk lige i mister kun en spiller/træner, jeg mister en hel klub, og mange håndfulde mennesker som har gjort og givet mig en masse. Tak for de år jeg har fået lov til at være i klubben, håber det må gå jer vel.

Mange Hilsner
Frandsen

Ps. Pas på Claudio hele 2'erens lille dreng!!23-06-04
Nyt fra 2. senior
2. senior spillede forårets sidste kamp i lørdags, d. 19/6, og ved denne lejlighed hyldede afgående træner Thomas Frandsen. Thomas har vist, at han besidder stort overblik og høj kreativitet. Han udviser god autoritet men er samtidig meget social, og han forstår virkelig at skelne mellem seriøsitet og hygge. Vi siger derfor tak for to gode år som træner og fire i alt. Held og lykke med livet på Bornholm, og vi håber at du vil besøge os nu og da...

Thomas "Tik"
Se billeder fra Frandsens afslutningsfest her...10-06-04
Nyt fra de små
Årgang 96 2.holdets sidste kamp mod Hellas blev vundet 3-0.
Drengen (holdet) fik diplommer og medaljer for en
flot indsats i deres allerførste 7-mands turnering.

Henrik l. pedersen

04-06-04
Nyt fra fodboldbestyrelsen
Portos træner solgt til Chelsea, 2. holdets træner stopper i FIX. Sammenhæng?
Grundet dårlige resultater har bestyrelsen valgt at fyre Thomas Frandsen som træner for klubbens 2. herresenior hold.
Nej, spøg til side!
2. holdet må desværre sige farvel til Thomas efter afslutning af forårssæsonen 2004. Thomas har været et friskt pust med masser af nye ideer og øvelser, ligesom han hurtigt blev en ”rigtig” FIX´er. Thomas har valgt at flytte tilbage til Bornholm og vi ønsker ham alt held og lykke på solskinsøen.
Thomas´ afløser som 2. holdets træner bliver Torben K. Henningsen, der er fundet i egne rækker. Torben er indtil videre ansat for efterårssæsonen 2004.
Torben der selv har spillet på 2. holdet i indeværende sæson, meddeler at han har recepten klar for holdets succes! ”Mere træning og kodeordet for kampene bliver vilje og engagement!”.

04-06-04
Nyt fra formanden
Sommeren nærmer sig
Fodboldmæssigt husker vi foråret som en rigtig succes - se stillingerne for både herrer og damer. Ungdommen bobler fortsat.
Badminton får flere medlemmer og nærmer sig sommerferien.

80 års fødselsdag
Klubben bliver 20. september 80 år. Vi markerer fødselsdagen med 2 små arrangementer primært for klubbens medlemmer. Denne ene del bliver i forbindelse med ungdomskampe ved sommerstævnet søndag den 13. juni.
For seniorer, oldboys, æresmedlemmer, passiver, venner og FIX-supporter markerer vi fødselsdagen ved 1. damernes hjemmekamp lørdag den 18. september.
Vi vælger at lade medlemmerne "mærke" dagen, og vi inviterer kun få ude fra.

Kræmmermarked
Vi har brug for 2-3 personer gerne fra forskellige foreninger, som kan påtage sig at dels skrive teksten til vor kræmmeravis (musikarrangementet) og dels kan være med til at planlægge markedsføring af vort kræmmermarked.

Du får hjælp fra Leif Petersen og Gert Riget, men det ville være rart med aflastning på disse områder. Kræmmermarked ønsker nogle personer, som mener at kunne have en vis længde (nogle år) til at påtage sig opgaverne.
Forventet tidsforbrug inden Kræmmermareked 30-40 timer

Kontakt Gert Riget, 45 76 32 24 eller mig, visti@post1.dknet.dk, for yderligere information
Ud over opgaven med marketing, håber jeg på mange FIX'ere som hjælpere igen i år.

Rigtig god sommer

Visti Nielsen

20-04-04
Nyt fra de små
Ja , så er vi her igen. Nu er vi kommet i gang med at træne i mosen , de forskellige hold er så småt ved at begynde deres turneringskampe .Det har været en lang proces med at få det hele til at gå op, og da det nok ikke er min stærkeste side at få noget sådan til at fungere, må jeg nok indrømme, at jeg har lagt en del over på de enkelte trænere så STOR tak til dem.

Vi har d.d. fået vores global goals sat op i mosen, og vi har prøvetrænet på dem ,og der er nogle timers sjov træning i dem. Desværre meldte opfinderne af disse "tingester" afbud, så undertegnede med lidt hjælp fra Mamsens drenge kørte en halvanden times tid forskellige øvelser på disse mål. Hvis der er nogle som er interesseret i at se, hvad det er for noget, kan I se på www.globalgoal.dk, der er en masse billeder og info.

Jeg syntes, at det er vildt hyggeligt at komme nede i mosen og kigge lidt bold. Jeg tager familien med, og der er som regel altid nogle, som skal spille kamp eller træne , eller der hænger nogle børn ud ,som er klar til lidt bold .Dette vidner om, at vi har formået at skabe et sted, hvor folk kan lide at være. Vi ligger måske ikke i SAS-ligaen,men vi formår at holde ungerne til noget sport og motion og ikke grillbaren, eller det som er værre.

Rent resultatmæssigt så holder jeg meget øje med, hvordan det går med vores respektive hold i børnerækkerne, da jeg har været med til at råde folk til, hvilke række de skal deltage i, jeg ved hvor vigtigt dette er for de respektive hold/børn og trænere, så det ligger selvfølgelig mig på sinde.

Thomas Neervig

20-04-04
Nyt fra webredaktionen
Så sker der noget!! Hjemmesiden www.boldklubbenfix.dk er kommet op at køre igen. Den vil blive opdateret flere gange om ugen med nyheder, statistikker og snart spillerprofiler til de hold, der viser interesse for det.

Fix Nyt vil formentlig fortsætte. Det vil komme lidt oftere, men vil sikkert mere komme til at indeholde henvisninger til hjemmesiden, i stedet for konkrete nyheder.

Vi arbejder på at få et mere lækkert look på forsiden, skarpere links og det hele taget et bedre og mere opdateret indhold. Men det kræver at I følger lidt med i udviklingen og støtter op om det, hvis det skal fortsætte.

Så vi vil opfordre alle, der har interesse i klubben, til at skrive til os. Så sørger vi for, at nyhederne kommer på med det samme. Det gælder især ledere og trænere. I skal tænke på, at der kan være andre, der er interesserede i, hvad der foregår i netop jeres afdeling.

De links der findes under "Fodbold", er der lidt problemer med lige nu. Alle links burde gå til resultater fra hvert hold, og det gør de ikke nu. Det er en fejl fra Web Host'ens side, og det virker først fra efteråret.

Lige nu er det kun links'ne: "Resultater og stillinger", "Ugens kampe" og "Ugens resultater", der virker rigtigt. Men det er til gengæld også lige så godt som "danskfodbold.dk". Så brug Fix' hjemmeside i stedet for, og følg med i klubben.

God fornøjelse...

Thomas Holdt "Tik"

20-04-04
Nyt fra formanden
Hjemmesiden
Når du læser dette FIX NYT, ser du, at Thomas H. har taget initiativ til at vi opprioriterer vores hjemmeside. Her kan vi gøre det bedre. Der skal kræfter til. Det gælder bestyrelsen, afdelingsbestyrelserne, trænere, spillere, forældre, ja, alle i og omkring klubben.

Jeg har fået fine anmeldelser for layout....det er vist også Thomas, og så kan vi blive bedre til at gøre den "lækker" og aktuel. Gerne så lækker, at du vil bruge den som din startside derhjemme, på jobbet, eller hvor du færdes på nettet.

OBS vi skal også have opdateret oplysninger om bestyrelsens sammensætning :-)!!

Super initiativ - Thomas

Bestyrelsen
Vi har bestyrelsesmøde den 23. maj. Du er naturligvis velkommen med spørgsmål eller temaer, som du mener, vi skal drøfte. I dagligdagen kan du også du bruge din afdelingsbestyrelse.

Brønshøj Husum Forenede Sportsklubber
På bestyrelsesmøde og efterfølgende repræsentantskabsmøde besluttede vi at gøre overvejelser om eller ajourføre de lokale idrætspriser. Lederprisen og idrætspræstationen er blevet kåret siden starten af 1970 i samarbejde med Brønshøj Husum Avis.

På bestyrelsesmødet i september skal vi tage stilling til en evt. ny procedure for kåring og overrækkelse etc.

Finn Ryberg og jeg er bestyrelsens repræsentanter i arbejdet.

Vi har i vinter haft succes med at lukke grusbanen søndage i januar. Vi har stadig svært ved at bruge tiderne i øvrigt. Det kan betyde, at vi må lade klubber uden for samarbejdet komme til på grusbanen.

Vigtige datoer:
Sommerstævne 11., 12. og 13. juni.
Kræmmermarked første uge i september
Generalforsamling 22. november
Herudover en række spændende og vigtige kampe på banerne :-)


Visti Nielsen

17-03-04
Nyt fra de små
Det pibler og spirer udenfor, og det gør det så sandelig også i benene på vores børn, og vi er vist alle parat til foråret.Desværre har vi fået afslag på div. forslag om forbedrede forhold til vores materialeopbevaring, så vi prøver at rydde lidt op i vores grej og omfordele boldene, så vi ikke roder så meget, men det er svært at få orden i et rum på 6 m2 når der skal trænes 100 børn. Vi har tilmeldt en del flere hold i år end de andre år - dette er jo positivt, så vi må bede om opbakning fra forældresiden til kørsel og dommerhjælp og bare hjælp generelt: så HJÆLP.

Vi er tilmeldt 1 årgang 96-hold, 3 årgang 95-hold, 2 årgang 94-hold, 2 11-mands lilleputhold og 2 lilleput 7-mandshold, det er ikke alle som kan træne på de dage, som normalt er til træning af deres årgang, så vi har måtte brede os lidt , således at vi træner på alle ugens dage. Så kan vi også udnytte pladsen bedre.

Vi har just afsluttet en laaaaang indendørssæson, som har startet tidligere end den plejer; dette hænger sammen med at de haller, vi har fået tildelt er enten fuld tid eller ingen tid, så vi har valgt fuld tid , og vi håber og krydser fingre for, at vi får de tider, som jeg har søgt om til næste år , dette skulle give os alle lidt mere tid på lidt bedre tidspunkter på døgnet.

Nå slut herfra med ønsket om, at vi alle husker at nyde det snarlige forår.

Thomas Neervig

17-03-04
Nyt fra formanden
Kræmmermarked 2003
Regnskabet er afsluttet. I forhold til 2002 markedet er omsætningen faldet med ca. 100 000 kr.

* Det har helt klart kunne betale sig, at vi lagde noget mere arbejde i markedet. Vi har ´tjent´ 75000 kr ind til klubben.

*Tre personer har lagt mere end 24 timer arbejde på markedet. De er (med ledsager) blevet inviteret med på en weekend tur til Polen.

I vores eget regi har baren i 2003 givet bedre end de 2 tidligere år. Vi har modtaget næsten 10.000 kroner.

Alle hjælpere var inviteret til et lille takkearrangement i klubben hvor vi så landskamp sammen.

Jeg håber, at alle og endnu flere vil være med igen.

Fødselsdag
Boldklubben bliver 80 år den 20. september. Dette markerer vi med et lille arrangement for medlemmerne i weekenden inden.

Men allerede i forbindelse med sommerstævnet markerer vi dagen for vores mange børne- og ungdomsmedlemmer.

Sæt kryds i kalenderen for sommerstævnet den 11. og 12. juni.

Mvh.
Visti Nielsen

Luk