Menu

Træning under de nuværende restriktioner

image
01. februar 2021 kl. 23:18
Læs mere om fodboldens Corona-regler her!

De nuværende Covid-19 restriktioner, som vi har kendt siden december, er forlænget frem til d. 28/2-21. Det bemærkes i den forbindelse, at de yngste skoleklasser fra næste uge skal tilbage i skole. Vi følger naturligvis udviklingen tæt, og håber på, at udendørsidrætten snart tilgodeses. 

Mange medlemmer har vedligeholdt formen med løbeture, men det har ikke helt kunnet erstatte savnet til fodboldbanen og kammeratskabet. Klubben har på den baggrund modtaget flere henvendelser omkring retningslinjerne for fodboldtræning under de nuværende restriktioner. Derfor følger her en guide, som beskriver mulighederne for udendørs fodboldtræning tilrettelagt med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer. 

Grundlæggende retningslinjer: 

  • Max fem personer i en selvstændig træningsgruppe (inkl. træner). Ingen udskiftning af personer undervejs eller kommunikation på tværs af grupper
  • Der skal altid være en træner/voksen til stede i en træningsgruppe  
  • Træningsområdet pr. gruppe af fem personer skal være tydeligt markeret. Der skal være mindst fire kvm. pr. person samt minimum to meters afstand til eventuelle andre grupperinger
  • Kun trænere har adgang til materialer. Disse skal ligeledes kun bruges i selvstændige grupper (ikke deles) 
  • Indendørsfaciliteter, herunder haller, omklædningsrum og klubhus er lukkede 

Læs mere her:

Klubben opfordrer alle, som overvejer fodboldtræning under de nuværende restriktioner, til at drøfte dette med trænerteam, spillere og forældre. 

Eventuel træning i regi af Boldklubben FIX (klubbens baner/materialer) skal til enhver tid ske efter myndighedernes retningslinjer. 

Vi opdaterer løbende ved ændringer i fodboldens coronaregler, samt ved nyt om gældende restriktioner.