Menu

Forårsfornemmelser

image
07. marts 2021 kl. 19:35
Endelig er vi tilbage på fodboldbanen igen

Mandag d. 5. marts gav de ændrede forsamlingsrestriktioner for udendørsidræt os mulighed for at genoptage træning. Det har været en fornøjelse at se de mange medlemmer tilbage på træningsbanen igen, og man fornemmer for alvor, at foråret er på vej, når man ser de mange FIX-børn cykle gennem Brønshøjs villaveje på deres vej til træning og kamp. For nogen holds vedkommende afvikles der de kommende uger de udsatte runder af vinterbold. Herudover er der for enkelte årgange stor efterspørgsel på træningskampe. Kampe er mulige at afvikle, såfremt de gældende retningslinjer overholdes. Bestyrelsen anbefaler dog, at man de kommende uger begrænser disse mest muligt. Vi har alle et håb om yderligere lempelser af restriktionerne til april, og opfordrer alle til at bidrage til at begrænse smittespredningen i samfundet. 

De nuværende vinterbanetider er gældende frem  til d. 11. april. Det forventes herefter, at træningen fortsætter på græs i Pilesvinget. Forhåbentlig bliver der til den tid mulighed for omklædning samt socialt samvær i klubhuset. Baneplan for foråret samt tilrettelæggelse af kampe forventes at falde på plads inden Påske. 

På vegne af bestyrelsen sender vi et stort tak til de mange frivillige trænere og ledere, der har holdt humøret oppe under nedlukningen og som aktuelt leverer en stor indsats i genåbningen af klubbens aktiviteter. 

De varmeste forårshilsner, 

Sune Blom, Formand Boldklubben FIX