Menu

Påskehilsen fra bestyrelsen med seneste nyt om Corona-situationen

image
09. april 2020 kl. 19:45
Klubbens bestyrelsen sender hermed en hilsen til alle medlemmer med seneste nyt om den aktuelle situation.

Kære medlemmer, frivillige og forældre, 

I lyset af Statsministerens pressemøde d. 6. april angående den aktuelle coronasituation i Danmark, mødtes klubbens bestyrelse onsdag aften ved et virtuelt møde for at drøfte situationen. 

Foreningsaktiviteter er foreløbigt lukket frem til d. 10. maj. Det er naturligvis svært frustrerende, når vi ser græsset gro og solen skinne. Ikke desto mindre må vi, ligesom mange andre, bide i det sure æble og bidrage til, at vores samfund kommer bedst muligt igennem denne svære tid. DBU meddeler, at de nuværende aktiviteter indtil videre er udskudt. Forhåbentlig kan vi komme tilbage på fodboldbanerne igen til maj. Vi må til den tid afvente DBU's planlægning af henholdsvis turneringskampe og stævneaktivitet. Det hele er fortsat uvist, men i første omgang planlægger vi ud fra en genåbning til maj. Bestyrelsen vil på baggrund af Regeringens udmeldinger løbende tilpasse vores planlægning. 

Ud fra det nuværende grundlag, har bestyrelsen drøftet hvorledes Boldklubben FIX på sigt kan fortsætte sine aktiviteter bedst muligt. Det lader til, at mange af sommerens ferieplaner og andre arrangementer aflyses. Derfor påtænker bestyrelsen at strække klubbens aktiviteter henover juli måned, såfremt det er muligt. Det vil naturligvis ske efter aftale med de enkelte afdelinger, herunder de frivillige trænere. Vi håber også at vi, som planlagt, kan tilbyde fodboldskole til vores ungdomsspillere i slutningen af juni måned. 

I perioden frem til 10. maj er foreningens faciliteter lukket. Det betyder, at der ikke er mål fremme på boldbanen i Pilesvinget, samt adgang til klubhusets omklædningsrum og kantine. Bestyrelsen opfordrer dog alle afdelinger til at gå i dialog med de enkelte hold/årgange omkring alternative aktiviteter i denne tid. Dette kan fx være fysisk træning i det fri, løbetur med tidstagning, individuelle programmer med teknisk træning, som spillerne kan gennemføre hjemme, eller i små grupper med deres venner. Ligeledes opfordres til at fastholde kontakten igennem virtuelle muligheder eller i mindre grupper udendørs, fx kan der afvikles spillersamtaler, trænermøder, mm., således at vi er bedst muligt forberedt, når vi igen skal på banen.

Fra klubbens side vil der efter påske blive opdateret dagligt på klubbens Instagramside med videoforslag til selvtræning. Ligeledes vil alle hold/årgange få udleveret koder til deres materialer i klubbens "kaninbure". Det betyder, at trænerteams har mulighed for at gennemgå materialer (pumpe bolde, vaske veste) som forberedelse til sæsonstart. Er der spillere, som ikke har adgang til fodbold og træningstoppe derhjemme, kan en lille træningspakken lånes fra klubben efter aftale med træner/årgangsansvarlig. Bestyrelsen og klubbens ungdomskoordinator står desuden til rådighed, hvis der er trænere/forældre, der kunne have behov for at mødes.

Allerede nu er der tilbagemeldinger omkring kreative tiltag ude i de forskellige afdelinger. Vi opfordrer alle til at dele gode idéer/historier på tværs af klubben. 

Herunder en række relevante links: 

Dansk Idrætsforbund - læs deres anbefalinger her 

Dansk Boldspils Union - læs deres pressemeddelelse her 

Instagram - følg Boldklubben FIX her 

Facebook - følg Boldklubben FIX her 

Sundhedsstyrelsen - læs alt om Coronavirus her 

 

Har du spørgsmål, gode historier eller andet, så skriv til klubbens bestyrelse. Find kontaktoplysninger her.

På vegne af bestyrelsen i Boldklubben FIX, ønskes alle medlemmer, frivillige og forældre en god påske! 

Luk