Ungdom Info

Her er oplysninger om Fix store ungdomsafdeling

Børne- og ungdomsafdelingen har over 400 spillere, drenge og piger, fordelt på de forskellige årgange. Der er stor forskel på antallet af spillere på de enkelte årgange, nogle årgange har kun tilmeldt et enkelt hold, mens andre årgange har mange hold tilmeldt og må i perioder stoppe for tilmelding af nye spillere. Ved henvendelse til en træner for den enkelte årgang vil det være muligt at få oplyst om der er åbent for tilmelding på årgangen. Børne- og ungdomsafdelingen er i stor udstrækning baseret på frivillige forældretrænere og der vil derfor være forskel på træningsfacon og frekvens fra årgang til årgang. For børn og unge under 18 år koster mellem 300 & 350 kr. pr. kvartal at være medlem af Boldklubben FIX. Der kan på den enkelte årgang forekomme ekstraomkostninger til personligt spilletøj eller deltagelse i stævner. Ønsker du at melde dit barn ind eller prøvetræne, så kontakt en træner for årgangen.

Specielt om piger

Alle friske piger i alderen 5-12 år er velkomne.

Vi træner:

Torsdag   16.60 -18.00      Pilesvinget
Lørdag 09.00 - 10.30 Pilesvinget

Kontakt piger@boldklubbenfix.dk for at høre nærmere, eller mød op til træning.

Se tider, banefordeling og baneoversigt nederst på siden eller her