Menu

Referat fra generalforsamlingen

image
01. april 2019 kl. 09:21
Referat fra generalforsamling den 20. marts 2019 kl.18.30 i Boldklubben FIX

Formanden bød velkommen til en lille skare af medlemmer.
Der var spørgsmål, om man fremover skulle forsøge sig med en bredere information om indkaldelsen, så man ramte flere medlemmer.

Valg af dirigent og referent
Dirigent – Sune, referent – Cannie

Bestyrelsens beretning for det forløbne år
Formanden tog udgangspunkt i særlige begivenheder i 2018:
- i året 2018 har FIX igen kastet sig ud i satsning på pigeområdet helt fra bunden af i samarbejde med DBU, især U5-U7 stor succes med meget engagerede forældre.
- året hvor damesenior kom til kvartfinale mod Brøndby og samtidig blev det seniorhold der nåede længst i Pokalturneringen
- året hvor FIX indgik sponsorsamarbejde med Arbejdernes Landsbank på tværs af afdelingerne mod reklame i klubben
- året hvor lokalområdets nye kunstbane i BB, efter en meget lang proces, blev indviet. Det blev desværre ikke muligt at etablere denne i FIX.
- året, hvor der blev etableret et materialeskur i BB, finansieret i samarbejde med Udviklingspuljen som bød ind med 80.000 kr. – til stor hjælp for vores trænere og frivillige.
- året hvor der blev indledt et samarbejde med BB, med fokus på fastholdelse af ungdommen, U13 og opefter. Der planlægges bl.a. fælles træningsforløb.
- året, hvor FIX er vokset til +600 medlemmer. Der arbejdes en del i kulissen med tunge administrative opgaver med flere eksterne samarbejdspartnere. Der vil være brug for, at fordele arbejdsbyrden bl.a. i forbindelse med udvikling af klubben mellem bestyrelsens medlemmer.
- Indlæg fra ungdommen
Vi kan mærke organiseringen i FIX har ændret sig, bedre sparring og bedre kommunikation. Der er hurtigere reaktionstid og en klarere kommunikation som gør hverdagen meget nemmere.


Der var spørgsmål om det fremadrettet var planen, at lave en fusion af BB og FIX.
Det er ikke målet. Vi er to klubber med mange års traditioner. Det er udelukkende et samarbejde med en gensidig fornuftig løsning for begge klubber.
Der var spørgsmål om der er planer om, at lave Gadelandet om til kunstbane.
Det var en bane som FIX have satset på, men det var tydeligt, at der var kræfter på spil, som ikke ønskede kunstbane i Gadelandet, derfor gik FIX i samarbejde med BB om en kunstbane.
Beretning godkendt

Forelæggelse og godkendelse af revidereret årsrapport
Regnskabet blev gennemgået
Ved en fejl er kontingent 1. kvartal 2019 kørt på regnskab 2018.
Det nye materialeskur krævede opfyldning, derfor er materialeudgifter større i 2018.
Strafgebyrer er steget og det kan vi gøre bedre i 2019. Hvis alle kommer i KampKlar vil det være muligt, at nedsætte strafgebyrer i turneringen. Det arbejdes der hen imod.
Der blev spurgt til, om overskud i 2018 126.542 kr. var et reelt overskud eftersom det er incl. 1. kvartal 2019 (ca. 20%). Der er intet overskud i 2018.
egenkapital på næsten ½ mill.kr.
Fra salen var der undren over, at et bestyrelsesmedlem spurgte til regnskabet og der blev spurgt til, om dette ikke var behandlet i bestyrelsen inden.
Årsrapport godkendt.

Forelæggelse og godkendelse af budgetforslag, herunder fastsættelse af kontingent
Forslag til ændret kontingent:
Damesenior har i mange år betalt 400 kr. pr. kvartal (excl. vask). Ønsker kontingent hævet til 500 kr. incl. vask – ingen indvendinger, godkendt.
Ungdomsafdelingens kontingent ønskes hævet til 375 kr. pr. kvartal for alle aldersgrupper i ungdomsafdeling.
I december 2018 blev der afholdt et stort ungdomsmøde. På dette møde var der mange gode ideer og ønsker til træneruddannelser, stævner mm., men med den nuværende økonomi var det ikke muligt at opfylde disse ønsker. Der var derfor et ønske om, at hæve kontingentet, så det var muligt at realisere nogle af disse ønsker – ingen indvendinger, godkendt.
Budget 2019 godkendt

Behandling af indkomne forslag
Der er ikke indkommet forslag.

Valg af bestyrelse, jfr § 13, afsnit 4
Formand – Sune Blom genopstiller – valgt.
Herresenior – Emil Bindslev stopper, Lasse Randbøll stiller op – valgt, Damesenior – Stine Marsner stopper, Camilla Kaimer stiller op – valgt, Gamle FIX´ere – Jakob Hansen stopper, Tine Lund stiller op – valgt, Ungdomsafdeling – afdelingen har gennem sæsonen kun haft 1 repræsentant, der var et ønske om 2 repræsentanter til denne afdeling. Jacques Daastrup vil gerne fortsætte, Andreas Nors stiller op – begge valgt, Kasserer – Michael Busk vil gerne fortsætte – valgt

Valg af 2 revisorer
Allan Christiansen og Torben Kruse vil gerne fortsætte – valgt

Eventuelt
Formanden havde nogle få ændringer til klubbens vedtægter. Formuleringer som er rent praktisk i forhold til, at FIX ikke længere har en håndboldafdeling og at nogle afdelinger har en anden formulering.
Det blev foreslået:
1 navn og hjemsted – håndboldafdelingen fjernes i teksten og DGI tilføjes i stedet (vedr. oldgirls)
§13 afsnit 2, bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden herefter slettes ”herunder vælges næstformand og sekretær”. Det er en formulering som bestyrelsen ikke forholder sig til og den har ingen betydning for bestyrelsens sammensætning.
§13 afsnit 4, ændres fra 6 medlemmer til 5 medlemmer (pga den tidligere håndbold) samt ændre afdelingen senior til herresenior samt dameafdelingen til damesenior.
Ingen indvendinger.

Formanden takkede for god ro og orden samt en tak til de afgåede medlemmer og velkommen til de nye medlemmer.

Luk