Menu

FIX fastholder kursen

image
21. april 2020 kl. 21:46
Genåbningen af Danmark er så småt igang. Læs seneste nyt her.

Kære medlemmer, frivillige og forældre, 

Mandag aften meldte DIF/DGI nye retningslinjer ud for udendørsaktiviteter. Dette har naturligvis medført spørgsmål omkring genoptagelse af boldklubben FIX's aktiviteter. 

DIF/DGI retningslinjer kan læses her

DBU fastholder dog fortsat, at fodboldaktiviteter ikke på nuværende tidspunkt bør genoptages. Københavns Kommune fastholder ligeledes nedlukningen af idrætsanlæg, herunder vores baner i Pilesvinget. 

DBU's seneste pressemeddelelse kan læses her

På baggrund af ovenstående fastholder Boldklubben FIX nuværende restriktioner. Foreningens aktiviteter, herunder træning og kamp afvikles ikke, og der er ikke mulighed for at benytte klubhus og omklædningsrum til foreningsaktiviteter. Dette gælder foreløbigt frem til d. 10. maj. Vi håber alle sammen på godt nyt de kommende uger, og forbereder løbende forskellige scenarier. 

Retningslinjerne fra DIF/DGI er dog væsentlige at dele med alle medlemmer, frivillige og forældre. Såfremt man mødes til udendørsaktiviteter i privat regi, bør disse retningslinjer altid følges. Ligeledes vil elementerne heri højst sandsynligt indgå i den måde vi, i første omgang, skal tilrettelægge vores fodboldtræning, når den tid forhåbentlig snart kommer. 

Klubben vil fortsat opdatere på Facebook og Instagram med inspiration til "hjemmetræning". Bestyrelsen følger løbende udviklingen og melder ud så snart der er nyt.

 

Luk