Samarbejdsaftale med idrætsfysioterapeutisk klinik ProAlign

Boldklubben FIX har indgået en samarbejdsaftale med den private idrætsfysioterapeutiske klinik, ProAlign, med beliggenhed i Grøndal Multicenter. ProAlign henvender sig til alle der har behov for fysioterapeutisk behandling, genoptræning og/eller forbyggelse ifbm. idrætsskader.

Aftalen indeholder følgende rabatter til alle medlemmer i Boldklubben FIX:

1. 50% første gangs undersøgelse på nye skader og 50% på efterfølgende behandling hos nyuddannede fysioterapeuter samt fysioterapeuter studerende
  2. 25% første gangs undersøgelse og på efterfølgende behandlinger hos fysioterapeuter som har efteruddannelse (MDT., Idrætsfysioterapeut)
  3. 25% første gangs undersøgelse og 10% på efterfølgende behandlinger hos fysioterapeut Dorte Nielsen.
  4. 25% på massage

Desuden vil Boldklubben FIX i samarbejde med ProAlign afholde 2 årlige klubaftener med information om skadesforbyggelse og andre relevante temaer.

Besøg ProAlign på deres hjemmeside, www.proalign.dk eller kontakt dem på tlf. +45 25 67 76 05

Det er desuden muligt at besøge klinikken i Grøndal Multicenter for at få mere information om behandlings-mulighederne.

Boldklubben FIX byder ProAlign velkommen som ny samarbejdspartner.