Menu

50 års jubilæum

image
11. juli 2021 kl. 10:58
Peter K.H. har jubilæum... Læs mere her!

Boldklubben FIX runder snart imponerende 100 år, og det er en klub med lange og stolte traditioner. Det ses også blandt vores medlemmer, hvor vi har rigtig mange jubilæer. Det skal selvfølgelig fejres, og det gør vi med maner. 

I år har vi nemlig en 50 års jubilar! Peter K. Henningsen (eller bare Peter KH) startede i Boldklubben FIX i 1971. Dengang kaldte man de små årgange for lilleputter uanset alder, for der var ikke så mange aldersinddelinger, som man bruger i dag. Til gengæld havde BK FIX fire Lilleput-hold, og man startede bare nedefra:

”Jeg var så på Lilleput 4-holdet, da jeg startede. Men alle Lilleput-holdene spillede i samme række, så vi på fjerdeholdet blev tit kørt over med op til 40-0, og jeg kan huske, at træneren Svend Et-ben gav sodavand til os drenge, da vi ’kun’ tabte 10-0,” siger Peter KH. 

I dag spiller Peter for Super Masters-holdet og er stadig aktiv til både træning og kamp – og efter. BK FIX har en del spillere fra samme årgang og over, men det er helt unikt, at en spiller har været medlem i 50 år og stadig er registreret som aktiv. 

At han fortsat har sin gang i Pilesvinget, skyldes ikke mindst netværket og fællesskabet, som Boldklubben FIX altid har gjort meget ud af at pleje: 

”Når man bliver så mange år i samme klub, er det jo på grund af den hygge, der er i FIX, og de venskaber man har bygget op gennem tiden,” siger Peter KH.

Peter er blevet fejret i afdelingen, og han står nu i Hall of Fame på klubbens hjemmeside.
Stort tillykke!

Luk